Kids Mama en zo

Kinderschoenen. Hier scoor ik ze altijd voordelig!

kinderschoenen, kinderschoenen kopen, kinderlaarsjes, wehkamp.nl, voordelige kinderschoenen, mamablog, mamalifestyleblog, lalog.nl, lalogblog, lalog

Kinderschoenen kopen vind ik altijd een gedoe hoor. Met twee jengelende kinderen (want: duurt lang) zwoeg ik zwetend en zuchtend door de Scapino/Bristol/Whatever heen. Nou, dat doe ik dus al lang niet meer. Ik bestel ze gewoon online bij mijn eigen favoriete webshop.

wehkamp.nl

kinderschoenen, kinderschoenen kopen, kinderlaarsjes, wehkamp.nl, voordelige kinderschoenen, mamablog, mamalifestyleblog, lalog.nl, lalogblog, lalog
Allerlei soorten merken en kwaliteit zijn er bij wehkamp.nl (#nospon!) te krijgen en er zijn altijd een hele hoop schoenen in de sale dus koop ik ze bijna altijd met korting. Bovenstaande kinderschoenen komen alle drie daar vandaan. En als ze niet passen? Komen ze gewoon thuis ophalen en binnen twee dagen heb ik mijn geld weer terug gestort gekregen. Ideaal.

kinderschoenen, kinderschoenen kopen, kinderlaarsjes, wehkamp.nl, voordelige kinderschoenen, mamablog, mamalifestyleblog, lalog.nl, lalogblog, lalog
kinderschoenen, kinderschoenen kopen, kinderlaarsjes, wehkamp.nl, voordelige kinderschoenen, mamablog, mamalifestyleblog, lalog.nl, lalogblog, lalog

Deze laarsjes zijn de nieuwste aanwinst voor Noor. Ik vind deze stevige, stoere laarsjes zo leuk staan! Maar ook simpele zomergympen bestel ik gewoon bij Wehkamp. En zoals vermeld, geen gesponsord artikel, maar gewoon een tip voor andere mama’s zodat ook jullie niet zwetend en zuchtend door de Scapino hoeven te zwoegen 😉

Bestellen jullie kinderschoenen wel eens online?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Instagram
lalog.nl op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *