Kids Mama en zo

Tijd voor een grote meiden fiets

fiets, meisjesfiets, kinderfiets, kleuter, leren fietsen, zijwieltjes, kinderen, mamablog, mamalifestyleblog, gezin, roze fiets, lalogblog, lalog.nl, lalog

Dit is ‘m dan: de grote meiden fiets van Noor! En volgens mij werd het hoog tijd want terwijl ik haar klasgenootjes op soortgelijke fietsjes zijwiel-loos naar school zag scheuren, keek ik een beetje beschaamd weg…

Leren fietsen?

Zie je dat gebouw op de foto achter onze schutting? Dat is de school van Noor. Ja, héérlijk. Wij lopen letterlijk drie minuten voordat de bel gaat weg en terwijl we iedereen nog in de auto zien stappen als het middagpauze is, zitten wij allang aan de boterham en kunnen we optimaal gebruik maken van die anderhalf uur. Zo fijn. Maar naar school fietsen doen wij dus niet. En als we in het dorp op de fiets gaan dan gaan allebei de meiden bij mij op de fiets, zo deed ik het altijd. Totdat die rondscheurende klasgenootjes me dus ineens opvielen. Noor crosste in de tuin gewoon nog op een loopfiets… Oeps. Ik had eigenlijk gewoon niet door dat het tijd zou kunnen zijn voor een grotere fiets. Noor is natuurlijk ook de oudste dus alles wat zij voor het eerst doet, is voor ons ook nieuw.

Eng

Jahoor, ik vind het weer eng hoor mensen. Iets met loslaten, toch? Maar het gaat goed, als we door het dorp fietsen wil Noor nu altijd op haar nieuwe fiets. We maken er een spelletje van om dan zo lang mogelijk de zijwieltjes niet over de grond te horen gaan en ze doet het top. Knap kind.

Voor de fiets betaalden we zo’n €100,- en zochten op beslist.nl (#nospon). Het rekje voorop is zo leuk om haar knuffel op mee te vervoeren en de stevige banden liggen goed op de weg! Deze grote meiden fiets is een goede keus geweest. En precies op tijd 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Instagram
lalog.nl op Facebook

 

 

Eén gedachte over “Tijd voor een grote meiden fiets

  1. Leuke fase, het leren fietsen. Heb die van mij tussendoor leren steppen; wat een goede tussenstap bleek te zijn! Het steppen is een goede oefening voor de balans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *