Interieur & thuis Lifestyle

Winnen: shoptegoed voor een interieur-proof bluetooth speaker! -GESLOTEN-

bleu tooth, bleutooth, bleutooth speaker, bleu tooth speaker, bleutoothspeakercenter, bleutoothspeakercenter.nl, winnen, winactie, shoptegoed, blog, winactie blog, mamablog, lifestyleblog, interieur, muziekbox, lalog, lalog.nl
Muziek hoort erbij! En gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer met van die vreselijk grote ontsierende boxen in je woonkamer. Thank god. Zo lelijk. Een beetje interieur-freak (me!) is dus heel erg blij met een mooie, compacte muziek box die je overal in je huis neer kunt zetten zonder dat het er meteen uit ziet als de lokale jeugdsoos, haha. Ook jij kunt zo’n prachtspeaker in huis halen met deze fijne winactie. Lees verder hoe jij €25 euro shoptegoed bij bluetoothspeakercenter.nl (#spon) kunt winnen!

Is dat een speaker?

bleu tooth, bleutooth, bleutooth speaker, bleu tooth speaker, bleutoothspeakercenter, bleutoothspeakercenter.nl, winnen, winactie, shoptegoed, blog, winactie blog, mamablog, lifestyleblog, interieur, muziekbox, lalog, lalog.nl
Mooi is ‘ie he? Deze rosé gouden bluetooth speaker. En zoals ik al schreef: muziek hoort erbij dus ik neem dat ding overal mee naar toe. Ik gebruik ‘m op de slaapkamer van de kindjes om heel hard K3 muziek aan te zetten om op te dansen, in de badkamer met een relaxend meditatiemuziekje (hij is spatwaterdicht!) als ik in bad lig te dobberen en ook met het instuderen en oefenen van mijn Xcore en BRN lessen is het super handig dat ik de muziek via deze draagbare speaker kan luisteren.

Makkelijk in gebruik

bleu tooth, bleutooth, bleutooth speaker, bleu tooth speaker, bleutoothspeakercenter, bleutoothspeakercenter.nl, winnen, winactie, shoptegoed, blog, winactie blog, mamablog, lifestyleblog, interieur, muziekbox, lalog, lalog.nl

De draadloze speakers zijn ook nog eens super makkelijk in gebruik. Onderop zit een aan/uit knopje en bovenop zitten de knoppen om de functies te bedienen. Wat ook handig is: de speaker zegt eerst in welke modus dat hij staat! Op mijn telefoon zette ik de blue tooth functie aan en de speaker was in no-time gekoppeld. Een mooi helder geluid kwam me tegemoet toen ik een playlist van YouTube aanzette.

Winnen?

Ook jij kunt dus een van die mooie bluetooth speakers bemachtigen door mee te doen aan deze toffe winactie! Wat moet je doen? 3 Dingen!

– Like de Facebook pagina van bluetoothspeakercenter.nl;
– Like de Facebook pagina van lalog.nl;
– Laat een reactie achter onder deze post zodat jij mee doet!

Zaterdag 17 november sluit de winactie!

bleu tooth, bleutooth, bleutooth speaker, bleu tooth speaker, bleutoothspeakercenter, bleutoothspeakercenter.nl, winnen, winactie, shoptegoed, blog, winactie blog, mamablog, lifestyleblog, interieur, muziekbox, lalog, lalog.nl
Succes!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

 

Meer over privacy en deelname aan winacties lees je in de cookie- en privacyverklaring van lalog.nl.

19 gedachten over “Winnen: shoptegoed voor een interieur-proof bluetooth speaker! -GESLOTEN-

  1. Die wil ik wel graag winnen♡kan ik track 7 van xcore kei hard aanzetten…of idd lekker relaxen in bad…of om de strijk wat gezelliger te maken kortom zou ideaal zijn!!!?

  2. Super cute. Ik doe heel graag mee! Ben net verhuisd en deze past perfect bij mijn huiskamer in scandinavische stijl. Kan ik gelijk lekker muziek luisteren onder het genot van een wijntje en genieten van mijn nieuwe interieur! <3

  3. Ik doe graag mee. Lekker de muziek op 10 als ik aan het opruimen en schoonmaken ben. En met deze speaker kan het door het hele huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *