Baby Kids Mama en zo

Van babybed naar peuterbed. Op welke leeftijd en waarom?

peuterbed, babybed, peuter, slapen, bed, kinderkamer, mamablog, mamablogger, lifestyleblog, blog, lalog, lalogblog, lalog.nl
Ooh mensen, daar ging het babybedje van Lot vorige week zondag hoor! En jawel: ook dit was weer “een dingetje” want je sluit toch weer iets af he. Dat babybed dus ja. Waarom we juist nu overgaan naar een peuterbed en bij welke leeftijd dat voor Lot is lees je vandaag op de blog!

 Ze is er aan toe

peuterbed, babybed, peuter, slapen, bed, kinderkamer, mamablog, mamablogger, lifestyleblog, blog, lalog, lalogblog, lalog.nl
No way back:
het babybed had Wim in no-time uit elkaar gehaald en toen stond het daar zo op de overloop. Het zat er al een tijdje aan te komen want Lot kruipt elke keer fanatiek bij Noor in bed als het bedtijd is en dan deed ze net alsof ze ging slapen. Dat kind helemaal blij, te schattig natuurlijk dus ja: Lot was wel echt toe aan dat peuterbed.

Leeftijd

Lot is op 18 juli twee jaar geworden en toen Noor deze leeftijd had ging ze ook over naar een peuterbed. Eerder zelfs al want dat moest toen wel omdat we het babybed voor Lot nodig hadden die er als new born in zou gaan liggen. Wat trouwens nooit is gebeurd want de eerste vijf maanden sliep ze gewoon lekker in de co-sleeper naast ons bed. Zo’n moeder ben ik. Wie niet? Haha 😉

En, hoe gaat het?

peuterbed, babybed, peuter, slapen, bed, kinderkamer, mamablog, mamablogger, lifestyleblog, blog, lalog, lalogblog, lalog.nl
Jaaa, ze doet het super goed in haar nieuwe bedje! Ze laat helemaal trots aan haar oudere zus haar nieuwe bed steeds zien en stouwt het vol met knuffels. Heerlijk! Zo leuk om te zien. En helemaal wijs natuurlijk dat ze er nu zelf in en uit kan maar gelukkig doet ze dat ‘s avonds (en ‘s ochtends) niet! Ze blijft netjes liggen. Voor nu dan… Lot werd wel de eerste paar nachten in haar nieuwe bed een paar keer huilend wakker, ik denk gewoon omdat ze dan half wakker werd en normaal verder zou slapen maar nu wat gedesoriënteerd was.

Op welke leeftijd ging(en) jouw kindje(s) over naar een groter bed?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Lalog.nl op Instagram
Lalog.nl op Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *