Lifestyle Personal

Een nieuwe uitdaging…

nieuwe uitdaging, chasing dreams, blog, lifestyle, mamablog, La Log.nl
Never stop dreaming want hee: weet je nog dat ik uit mijn comfort zone ging door op auditie te gaan bij House of Workouts om Brandambassador te worden? DAT IS DUS GELUKT!!!! En niet alleen deze uitdaging ga ik aan! Iets met een nieuw online Fit- en Health Magazine…

Brandambassador voor House of Workouts

Iedereen die mij of mijn blog kent weet dat dit een ding is. Lesgeven is mijn passie en Xcore mijn grote liefde. Om voor Xcore (nu House of Workouts) te mogen werken is al zo lang een droom! Ik probeerde het in 2013 als Mastertrainer maar dat werd ik helaas niet. En nu ging ik voor Brandambassador: een rol die op mijn lijf geschreven is! Afgelopen dinsdag kreeg ik dus de uitslag van mijn auditie die bestond uit een pitch van twee minuten en een trackpresentatie. ‘s Middags rond vier uur kreeg ik de mail met de uitslag binnen en natuurlijk zat ik in de Efteling. Naast de sportschool is dat (naast dat ik er ook werk) mijn andere happy place. Het zat zo: ik was stik zenuwachtig en zat steeds in mijn inbox te loeren dus Wim besloot mij en de kids mee te nemen. En dat was een goed idee. Aan het einde van de middag zat ik nietsvermoedend op een salade te kauwen in de Octopus toen Wim zijn telefoon voor mijn neus hield. Het mailtje!!!

AAAAHHHHH, ik was ZO blij!!! Het is gelukt! Ik mag mezelf Brandambassador voor House of Workouts noemen! Binnen kort krijg ik een aantal opleidingsdagen en mag ik al naar Healthy Fest met het team! Verder ga ik aan de slag om de programma’s van House of Workouts te presenteren op sportclubs, wordt ik ingezet bij sportfestivals en -evenementen en ben ik online actief. Wat gaaf, mensen! Echt, ook voor jou: never stop dreaming en ga ervoor. Helemaal. ♥

Foto’s van de auditiedag: (zoooo zenuwachtig, haha 😉 )

HOW, House of Workouts, Ambassador, ambassadeur, Xcore, BRN, LXR, groepslessen, groepslesconcepten, nieuwe uitdaging, chasing dreams, blog, lifestyle, mamablog, La Log.nl

HOW, House of Workouts, Ambassador, ambassadeur, Xcore, BRN, LXR, groepslessen, groepslesconcepten, nieuwe uitdaging, chasing dreams, blog, lifestyle, mamablog, La Log.nl

Online Fit- en Health Magazine

La Fit, Health Magazine, Fit Magazine, groepslessen, groupfitness, workouts, groupinstructor, groepslesinstructeur, blog, lifestyle, health, mamablog, La Log

Achter de schermen heb ik hard gewerkt om mijn freelance onderneming waar ik groepslessen mee verzorg nieuw leven in te blazen. La Fit bestaat al vanaf 2010 en is nu ook een online Fit- en Health Magazine geworden en dé plek voor groepslesfanaten ♥. Iets wat al jaren in mijn hoofd zat en dat ik nu eindelijk uitgewerkt heb. Nog volop in ontwikkeling en nog lang niet af, maar jawel: La Fit is online! En natuurlijk mag jij een kijkje gaan nemen 😉

No worries: La Log.nl blijft uiteraard ook actief!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram ♥
Like op Facebook!

 

 

2 gedachten over “Een nieuwe uitdaging…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *