Body & food Lifestyle

Bio-Oil tegen striae getest + voor en na foto’s!

bio oil, striae, zwangerschapsstriemen, olie, testen, huid, huidstriemen, blog, mamablog, lifestyle blog, mamalifestyle blog, La Log.nl
Zwangerschapsstriemen: na mijn eerste zwangerschap kwam ik er goed vanaf maar door de ronduit (haha!) indrukwekkende omvang van mijn buik tijdens de tweede zwangerschap kreeg ik er net voor de bevalling nog wat striae bij cadeau. Hoera hoor. Lekker dan. Maar moeders, dames en vast ook heren: er is wat tegen te doen! Ik mocht deze heerlijke Bio-oil tegen o.a. striae uittesten en deel met jullie het resultaat na een maand smeren…

bio oil, striae, zwangerschapsstriemen, olie, testen, huid, huidstriemen, blog, mamablog, lifestyle blog, mamalifestyle blog, La Log.nl

Bio-Oil

Het liefst gebruik ik de lichtroze olie die nu standaard in mijn badkamer staat na het douchen. Deze heerlijk geurende olie laat geen vettig laagje achter zodat je gewoon je kleren aan kunt trekken en je handen door je haar kunt halen zonder dat het lijkt alsof je een maand je haar niet hebt gewassen, haha. Ik lees dat de olie het meeste effect heeft als je twee keer per dag smeert. Nou ben ik daar eerlijk gezegd niet heel goed in want ik vergeet dat ‘s avonds vaak maar ik ben echt al heel blij met het resultaat! Na een maand smeren met deze Bio-Oil zijn de kleine striemen die ik rondom mijn navel heb overgehouden aan mijn tweede zwangerschap al een stuk lichter geworden.

Voor het smeren:

bio oil, striae, zwangerschapsstriemen, olie, testen, huid, huidstriemen, blog, mamablog, lifestyle blog, mamalifestyle blog, La Log.nl

Een maand later is dit het resultaat:

bio oil, striae, zwangerschapsstriemen, olie, testen, huid, huidstriemen, blog, mamablog, lifestyle blog, mamalifestyle blog, La Log.nl

Nou weet ik ook wel dat de striae wel meevalt bij mij, maar voor mijn zwangerschappen zat er niks dus mijn lijf is wel veranderd. Wat ik overigens helemaal niet zo erg vind hoor, maar ik was wel heel benieuwd wat deze Bio-oil zou doen. Ik ben anderhalf jaar geleden bevallen van mijn tweede meisje en zelfs nu heeft het nog zin om te smeren! Ik heb de na-foto in het volle licht gemaakt want ik moet gewoon goed kijken waar de striemen nu nog zitten… (de rand van mijn broek zie je trouwens wel lopen omdat ik had gezeten, haha)

Ja, ik ben dus enthousiast en blijf smeren! Zou dit ook iets voor jou zijn?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

Volg La Log.nl nu ook op Instagram!

10 gedachten over “Bio-Oil tegen striae getest + voor en na foto’s!

  1. Ik heb gebruikt toen ik een keer een kop thee over mijn been had gegooid. Gelukkig geen ernstige wond, maar met de Bio Oil heb ik er nu ook geen litteken aan over gehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *