Lifestyle Mama en zo

Mijn weekend: sushi eten, lesgeven en onze meiden

weekend, sushi, sporten, kinderen, blog, mama, mamablog, la log

Sushi eten, sporten en met onze meiden zijn… dat zijn de betere weekendjes! Nog maar even en dan begin ik ook weer met werken bij de Efteling, en dan is mijn zwangerschapsverlof toch écht voorbij. En dat betekend werken op zaterdag. Wat ik trouwens echt niet erg vind want ik hou van mijn werk en vooral de zaterdagen zijn leuk (lees: druk, haha)! Maar dat betekend wel dat de zaterdagen dat we met z’n vieren kunnen zijn weer schaars worden. En mijn vrije vrijdagavonden kan ik ook bye-bye zeggen dus ik laste een sushi-date in met een van mijn beste vriendinnen, ging samen met Noor trainen (!!), had een feestje en ging zondag lesgeven. Maar eerst nog even over die sushi…

Vrijdag

weekend, sushi, sporten, kinderen, blog, mama, mamablog, la log
Het originele plan was eigenlijk om met mijn vriendinnetje uit eten te gaan, maar wij zijn ook erg fan van Sushi Point dus bestelde we de sushi daar en lieten Wim het ophalen, haha ja echt. Hij stelde het zelf voor. Zo lief want ze bezorgen niet in ons dorp… tja. Dus na zijn werk haalde Wim onze bestelling op, waarna ik meteen naar mijn vriendin ging en Wim samen met Noor frietjes ging eten.
weekend, sushi, sporten, kinderen, blog, mama, mamablog, la log
Ik ben een ei. Ik eet sushi met een vork. En kijk wat er dan alsnog gebeurd…

Zaterdag

weekend, sushi, sporten, kinderen, blog, mama, mamablog, la log
Dit is dus echt mijn party time! Ik ging trainen op zolder. Normaal ga ik het liefst naar een van mijn clubs natuurlijk maar Wim moest die ochtend zijn broer en vriendin ophalen van Schiphol waardoor ik bij de kindjes moest zijn. Geeft niks, maar smiddags nam Wim de kindjes van me over en kon ik lekker trainen.
weekend, sushi, sporten, kinderen, blog, mama, mamablog, la log
Totdat Noor ook met mama wilde sporten want ze hoorde mijn muziek… haha. Natuurlijk ging ze meteen voor de Xco en maakte perfecte Lumberjacks! Dat ziet mama graag!
weekend, sushi, sporten, kinderen, blog, mama, mamablog, la log
sAvonds ging ik nog naar een feestje van een vriendin en Noor kwam nog even kroelen en kussen voordat ik wegging. Zo lief! Ook Lot gaf ik een nog een dikke knuffel die vrolijk in de box rond lag te kijken.

Zondag

weekend, sushi, sporten, kinderen, blog, mama, mamablog, la log
Ik ging lesgeven! Daar ben ik in mijn verlof al mee begonnen. Ik geef nog niet al mijn uurtjes maar ben het goed aan het opbouwen. Ik vind het echt heerlijk om weer op het podium te staan!
weekend, sushi, sporten, kinderen, blog, mama, mamablog, la log
sMiddags kregen we nog kraamvisite en na het eten gingen we met zn viertjes wandelen. Heel erg burgerlijk, maar ik vind dit altijd zo genieten! Wim maakte deze foto <3

Ik hoop dat jij ook zo genoten hebt van jouw weekend!

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Mijn weekend: sushi eten, lesgeven en onze meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *