Baby Mama en zo

Het geboortekaartje…

geboren, zwanger, baby, mamablog, blog, lifestyleblog, La Log, geboortekaartje, hippe geboortekaartjes

Afgelopen donderdag kregen we ze binnen: de geboortekaartjes van Lot! Ons tweede meisje is vorige week maandag geboren en het kaartje hadden we allang in de startblokken staan. Of het moeilijk was om een keuze te maken tussen al die kaartjes die je om de zwangere oren vliegen? Voor ons niet. Ik had al een idee in mijn hoofd en werkte dit uit. Het resultaat zie je hier!
geboren, zwanger, baby, mamablog, blog, lifestyleblog, La Log, geboortekaartje, hippe geboortekaartjes
Het kaartje ontwierp ik bij hippegeboortekaartjes.nl en wij zijn super blij met het resultaat: lief en stoer. Net als de naam Lot. Ik wilde een soortgelijk kaartje aan die van Noor: niet teveel poespas maar wel met net dat beetje extra. Het versje in het kaartje van Noor heb ik een beetje veranderd en ook in het kaartje van Lot gezet. How sweet!

geboren, zwanger, baby, mamablog, blog, lifestyleblog, La Log, geboortekaartje, hippe geboortekaartjes
In het kaartje van Noor stond het originele versje:

Mama trots, papa blij
Buikje weg, ik erbij!

zwanger, meisje of jongen, baby, mamablog, lifestyleblog, La Log
Dit is het geboortekaartje van Noor (aug. 2014)

Deze keer ontwierp ik dus het geboortekaartje bij hippegeboortekaartjes.nl waar je je kaartje super makkelijk helemaal zelf kunt samenstellen. Gelukkig maar want ik ben daar een ei in. Wat ik ook deed was de enveloppen vooruit bestellen. Ideaal. Zo zat ik dus met een hoogzwangere buik op de bank alle enveloppen alvast verzendklaar te maken zodat we vorige week alleen nog maar de kaartjes erin hoefde te doen.

geboren, zwanger, baby, mamablog, blog, lifestyleblog, La Log, geboortekaartje, hippe geboortekaartjes

Wij zijn dus helemaal happy met het resultaat! Heb jij al een idee voor een (aanstaand) geboortekaartje?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Het geboortekaartje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *