Interieur & thuis

Roomtour: woonkamer favorieten!

woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log

Vindt jij het ook heerlijk om uuuren met je interieur bezig te zijn? Ik wel! Ik show je mijn favoriete dingen uit onze nieuwe woonkamer! Een aantal dingen heb ik helemaal anders gedaan dan in ons vorige huis, maar de mooie basics waar ik zo van hou zijn natuurlijk gewoon mee verhuisd en hebben een nieuw plekje gekregen. Kijk je mee in onze woonkamer?

woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
Ik hou van spullen met een verhaal. De opa van Wim heeft deze kist vroeger gemaakt. Er zit speelgoed van Noor in verstopt en ik heb m gestyled met mooie kussens.
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
Naast de kist staat een poefje dat van de tante van mijn moeder is geweest. Ik hou van de retro uitstraling. Jep, ook hier zit speelgoed in verstopt…
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
Dit is Noor haar plekje. Ze zit heel graag aan haar tafeltje, zo cute!
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
En Sjuul is er ook graag bij, haha!
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
De zithoek… De bank is mee verhuisd maar de hocker hebben we eraf gehaald omdat die niet mooi stond in onze nieuwe kamer. We hebben er op zolder een mooi plekje voor gevonden bij de planken met stripboeken: kussens erop en lezen maar!
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
En dit is een heerlijk plekje. De stoel is van mijn schoonmoeder geweest. Ik kleed hem graag aan met een plaid en kussens.
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
De open haard vind ik prachtig! Daar horen gezellige spulletjes op!
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
Dit gezellige krukje scoorde ik ooit bij de Action. De vogeltjes erop zijn van mijn oma geweest.
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
Mijn vakjeskast is natuurlijk mee verhuisd! Twee van de “bakken” van Ikea heb ik bekleed met het behang uit ons oude huis.
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
Bovenop de vakjeskast staan wij! Deze foto is in 2001 tijdens ons eerste festival samen gemaakt en ik vind hem nog steeds zo mooi!
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
Tegenover de vakjeskast staat “het fotokastje”. Deze komt uit het ouderlijk huis van Wim en wilde hij graag meenemen vanwege de herinneringen. Hier vind ik hem mooier staan dan in ons vorige huis! Voor de deur naar de hal hebben we gekozen voor een exemplaar met raampjes; zo komt er nog meer licht binnen en sluit je je woonkamer niet af.
woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
Vanuit de eethoek kijk je zo de woonkamer in. Het is super ruimtelijk! De keuken zit ernaast, daar mogen jullie de volgende keer in spieken, haha!

Voor ons is het helemaal geslaagd om van ons nieuwe huis echt een thuis te maken. Het interieur hou ik graag clean, maar wel met een persoonlijk accent. Wat zijn jouw favoriete dingen in jouw woonkamer?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “Roomtour: woonkamer favorieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *