Lifestyle

Naar de musical Beauty and the Beast. Alweer.

 

Beauty and the Beast, musical ,blog, circustheater, lifestyleblog, La Log
Beschamend, maar het is mijn favoriete film. Die tekenfilm ja. Al zeker vijfentwintig jaar. Ik heb ‘m op video-band (van vroeger nog!), op dvd en een speciale uitvoering van de dvd. Dus toen tien jaar geleden de musical Beauty and the Beast in het Circustheater in Scheveningen speelde, MOEST ik er naartoe. Niet gaan was geen optie. Ik ben niet echt een musical fan, maar hier maakte ik graag een uitzondering voor. En tien jaar later weer. Hoe was de musical toen, en nu?

De cast in 2006 was natuurlijk echt top: Chantal Janzen, Carlo Boszhard, Stanley Burleson, Ben Cramer… En het was ge-wel-dig. Helemaal onder de indruk stonden Wim en ik in de pauze elkaar enthousiast aan te kijken: wat was dit gaaf!!!

Tien jaar later, nu dus, zapte ik nietsvermoedend van zender naar zender en weer terug want wat zag ik nou? De musical van Beauty and the Beast komt terug?! Whaaa! Hoppa, weer geen optie: ik moest er heen! Als verassing nam ik mijn moeder twee weken geleden mee naar Scheveningen. Ook zij is geen musical fan maar was minstens zo onder de indruk als ik. Een compleet andere cast deze keer, maar ook zij waren fantastisch! Namen als Anouk Maas, Tony Neef en Loeki Knol zijn mij ook heus niet onbekend, maar ik ben stiekem fan van Chantal. En Carlo. Maar goed, ook nu zat ik weer eerste rang en genoot volop van het verhaal, het prachtige decor (wauw!) en de kostuums. De liedjes zong ik stiekem mee want natuurlijk heb ik de musical cd thuis ook. Het was zeker geslaagd! Even was ik bang dat het misschien zou tegenvallen omdat het de eerste keer zo gaaf was, maar deze keer was het echt ook zo!

Beauty and the Beast, musical ,blog, circustheater, lifestyleblog, La Log

Helemaal blij en betoverd kwamen mijn moeder en ik terug van de musical. Ze zei dat ik haar geen mooier cadeau had kunnen geven, zo lief! De tickets bestelde ik trouwens met tien euro korting via het blad Ouders van Nu. Tip: altijd even op korting google-en als je naar een musical gaat want zo kun je bijna altijd iets boeken met korting!

Beauty and the Beast, musical ,blog, circustheater, lifestyleblog, La Log
2016 & 2006. En dat kaartje van toen ook nog gewoon hebben he, whaha!

Ik heb ook een aantal andere musicals gezien, maar dat viel toch tegen. Ik ben gewoon verwend met Beauty and the Beast, haha! Houd jij van musicals? Wat is jouw favo?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

3 gedachten over “Naar de musical Beauty and the Beast. Alweer.

  1. Jaaaa helemaal fan ook van Belle en het Beest! Ken alle liedjes helemaal uit m’n hoofd, ben ook naar de musical geweest tien jaar geleden en kijk regelmatig nog even wat stukje terug via YouTube. Misschien ook maar eens naar deze musical gaan dus 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *