Lifestyle

Vijftien jaar met mijn grote liefde!

vijftien jaar samen, relatie, getrouwd, blog, lifestyleblog, La Log

Vijf mei. Dat is onze dag. In 2001 werden Wim en ik een setje en nu zijn we twee huizen, bijna twee kindjes en dus vijftien jaar verder! Wauw, wat ging dat snel. Na negen jaar trouwden we in 2010. Het klinkt dan net alsof we daar heel lang mee hadden gewacht, maar hee, we waren ook pas zeventien (!) toen we wat kregen dus ja, vandaar die negen jaar. Er moesten eerst studies afgemaakt worden en een huis gekocht worden. Of nou, ja: het moest niet, het ging gewoon zo vanzelf. En zo voelt het vijftien jaar later nog steeds: het gaat als vanzelf. Gelukkig maar. Eerder schreef ik al een artikel over dat we zo lang samen zijn en hoe dan, maar echt: die conclusie is te simpel. 

Wij doen daar eigenlijk niks voor. Oké, jooo, dat klinkt alsof we niks voor elkaar doen, haha! Maar ik bedoel daarmee dat het geen moeite kost en vanzelfsprekend is. Wij vinden het heerlijk om onze eigen dingen te doen, maar nog veel leuker om samen dingen te ondernemen. Of gewoon bij elkaar te zijn en verder niks. Natuurlijk is onze relatie veranderd sinds we papa en mama zijn geworden en ik kan gelukkig zeggen dat het nu alleen maar nog leuker is! Wat een blije eikels zijn we he, haha! Maar ik vind echt dat je het niet voor minder moet doen: je relatie is zo belangrijk! Het beïnvloed ook de rest van je dagelijks leven. Alle setjes zoeken zo hun eigen weg en het is leuk om te zien hoe iedereen van elkaar verschilt, maar nog leuker om te zien hoe hetzelfde ze tegelijkertijd ook zijn! Als je de juiste persoon en de juiste balans hebt gevonden ga je gewoon over die vijftien jaar heen. En wij ook! Still going strong <3

vijftien jaar samen, relatie, getrouwd, blog, lifestyleblog, La Log
Tijdens onze huwelijksreis op Aruba, haha!
vijftien jaar samen, relatie, getrouwd, blog, lifestyleblog, La Log
Nu!

Heb jij je grote liefde al gevonden of is hij of zij de weg nog kwijt?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *