Body & food

Healthy breakfast. En nog lekker ook!

gezond, ontbijt, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log

Ontbijt-inspiratie nodig? Vandaag deel ik een gezond ontbijtje. Op dit moment mijn favo. En nog lekker ook! Ik wissel nu tijdens mijn zwangerschap nogal eens van ontbijt: de ene periode wil ik alleen maar volkoren beschuit met vruchtenspread, de andere periode MOET ik echt brood en nu ben ik fan van dit ontbijtje: magere vanille kwark met stuff. Hoe ik ‘m maak lees je hier!

gezond, ontbijt, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log

Ik neem meestal magere vanille kwark van Lidl. Die is heerlijk romig en toch licht. Maar je kunt natuurlijk een kwarkje naar keuze nemen. Er gaat havermout en muesli doorheen. De havermout neem ik van Quaker en de muesli wisselt nogal eens. Zo blijft het afwisselend. Spannend hoor. Bij mijn ontbijtje gaat ook fruit, hier op de foto zijn dat gevriesdroogde frambozen, maar soms neem ik ook appel of aardbeien. En het feest-ontbijtje maak ik af met het lekkerste van alles: kokos! Heerlijke kokossnippers gaan er royaal overheen want I love kokos! Maar dat kan je natuurlijk ook gewoon ditchen als je niet zo’n fan bent van kokos (say what?!). Bij mijn ontbijtje neem ik altijd een glas water en een beker rooibosthee and I’m good to go! Nu ik zwanger ben hou ik het zeker tot een uur of tien vol voordat er weer iets in moet, haha 😉

gezond, ontbijt, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log

 

Wat is jouw favo ontbijtje?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Healthy breakfast. En nog lekker ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *