Lifestyle Zwanger

Weeklog #3: zwanger en heavy

 

weeklog 3, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Deze keer weer eens een weekoverzichtje en die begint goed want: even klagen! Het zwanger zijn wordt steeds zwaarder nu in het laatste trimester. Oh, god wat dat klinkt dramatisch, haha! Maar het is wel waar. Meer deze week: Wim en ik waren zes jaar getrouwd, ik had heerlijke dagen met Noor en was aan het werk en nog steeds aan het lesgeven…

Zaterdag
23 april! Onze trouwdag. Ik nam je op deze dag mee achter de schermen van onze bruiloft en we vierden deze dag met Antonius koeken. Huh? Dus. Een specialiteit uit het dorp die we bij aankomst van de dag gasten zes jaar geleden lieten serveren. Echt heel bijzonder om dan nu samen met Noor en de baby in mijn buik te genieten van deze koeken. Ik ben er gek op! Er zit room in…

weeklog 3, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Achter de schermen… haha!
weeklog 3, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Dit zijn ze dan!

Zondag
Vandaag weer twee uur lesgeven. De rest van de dag ben ik helemaal kapot, maar hee: I did it! Nog twee weekjes en dan schroef ik mijn zondag terug naar een les.

Maandag
Ik was de hele dag vrij en lekker bij Noor en Sjuul. Ik heb wat in huis gerommeld, boodschapjes met Noor gedaan, gewandeld met kind en hond en lekker gespeeld en gekleurd met Noor. Aan het eind van de dag wachten ze papa samen op. Cute!

weeklog 3, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Papa!

Dinsdag
Aan het werk! Ik had een vroege dienst en ook Wim moest werken dus Noor ging een dagje extra naar de kinderopvang deze week.

Woensdag
Koningsdag en ik ging s’ochtends lesgeven. Dat was echt een feestje voor mij: bijna 30 weken zwanger en nog Xcore kunnen geven. De verbaasde blikken van mensen in de fitnesszaal toen ik daar doorheen liep waren hilarisch! Ik ben het ondertussen wel gewend 😉 Later op de dag gingen we naar de Hornbach in Breda voor een nieuw badmeubel en een buitenlamp en s’middags kwamen mijn ouders op visite en aten we met z’n alle pannenkoeken!

weeklog 3, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Mijn eigen feestje op Koningsdag!

Donderdag
Een drukke dag met niks, ken je dat? Dat je de hele dag druk ben geweest en aan het eind van de dag denkt “maar wát heb ik nou eigenlijk gedaan vandaag?” Dat was donderdag voor mij. Oké, ik heb aan mijn blog gewerkt en het huishouden gedaan, maar toch had ik dat gevoel.

Vrijdag
Noor ging naar oma en ik ging s’ochtends een lesje Xcore meedoen bij mijn collega. Vandaag ging het echt minder goed dan woensdag. Mijn buikt lijkt, nee: IS, groter dan twee dagen terug en merk dat een aantal dingen ineens niet meer zo lekker gaan. Logisch, maar toch jammer, haha. Na het douchen werkte ik thuis nog een paar wasjes weg en ging ik werken want had een late dienst.

Zaterdag
Vandaag… Blehhh, slecht geslapen en super vroeg wakker! Ik slaap slechter vanwege De Buik en elke avond heb ik pijnlijke, gezwollen voetjes door het extra vocht dat ik vasthoud. Maar eigenlijk mag ik helemaal niet klagen want het gaat goed! Maar vandaag voel ik me gaar. Ik heb een late dienst en moet nog een BBB les voorbereiden voor morgen. Verder staan er nog boodschappen op de planning en dit artikel uitwerken en plaatsen. Gelukkig is Wim thuis om ook met Noor bezig te zijn. Ik hoop dat ik vanmiddag nog wat slaap kan pakken. Trusten!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *