Lifestyle

Zeven slimme beauty tips!

beauty tips, blog, lifestyle blog, make-up, La Log
Nou ben ik zelf niet bepaald een make-up meisje. Verre van, zelfs. Mijn dagelijkse make-up routine bestaat namelijk uit een veeg mascara, matterende poeder en een oogpotloodje. En vooruit: soms wil ik nog wel eens gek doen met eyeliner of kekke oogschaduw maar meestal ga ik voor eau naturel en ga ik kokosolie smerend de dag door. Toch zijn er een aantal super handige tips waar weinig-make-up-meisjes zoals ikzelf veel aan hebben! Lees hier zeven slimme beauty tips!

  1. Doe een watje in je oogschaduwpalet of poederdoos als je op reis gaat. Zo heb je minder kans dat het breekt (aaaagghh!) tijdens de reis.
  2. Spray wat haarlak op je schuifspeldjes voordat je ze in doet. Hierdoor worden ze stugger en glijden ze minder snel uit je haar, werkt echt heel goed!
  3. Is je favo mascara klonterig geworden? Doe er een paar druppeltjes (niet teveel!) water bij, dan wordt de mascara weer vloeibaar. Bij een waterproof mascara kun je een druppeltje (kokos)olie gebruiken.
  4. Tem pluishaar door een beetje haarlak op een zachte, schone tandenborstel te spuiten en zachtjes over je lokken te halen: weg pluis!
  5. Voor über krullende wimpers, houdt je je wimperkrultang eerst in de warme lucht van de föhn. Zet ‘m op je wimpers en laat ‘m helemaal afkoelen: curly wimpers gegarandeerd!
  6. Nog een trucje met de föhn: oude oogpotloden die stug zijn kun je ook in de warme lucht van de föhn houden. Het potlood wordt dan zachter waardoor je intensere lijnen kunt aanbrengen.
  7. Breng een beetje vaseline aan voordat je je favo parfum op spuit. De geur blijft dan langer zitten.

 

Ik hoop dat er een aantal dingen tussen staan waar je wat aan hebt!

 
lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Zeven slimme beauty tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *