Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #3

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la log

Het is weer tijd voor een “Zo, die buik!”-update. De laatste was drie weken terug en toen was de buik, al zeg ik het zelf, al zeer impressive. Maar dat heb je al snel als je de 1m 60 nog niet eens aantikt en zwanger bent. Lucky me, haha! Nu ben ik negentien weken zwanger en jij vraagt je vast af: hoeveel kilo is er inmiddels bij? En hoe gaat het lesgeven op de sportschool eigenlijk met De Toeter? Lees en kijk (huiver!) mee:


buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la log buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la logbuik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la logbuik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la log


Deze serie pica’s geven een goed beeld: de Toeter zorgt voor een fijne toevoeging van ruim vijf kilo. En ik zeg ruim. Want het kan aan het eind van dit artikel best eens zes kilo zijn.
Haha, ja hoor Wendy, jij eet lucht, nou goed! Nee, precies, daar kom ik niet mee weg. Er staat gewoon een schaal choco rozijntjes binnen handbereik. Tijdens mijn eerste zwangerschap was ik dertien kilo aangekomen en ik denk, of nee: ben bang, dat ik daar deze keer overheen ga. Ik vond die dertien kilo genoeg. Echt genoeg gewoon. Ja, weet je nog: ik ben onder de 1m 60. Alhoewel ik rond deze tijd ook zo’n zes kilo was aangekomen met de vorige zwangerschap dus wie weet blijf ik toch in de buurt van die dertien kilo op het eind. Of iets eroverheen. Da’s ook geen probleem natuurlijk. Komt vast niet door die choco rozijntjes. Ik neem nog een handje.

Op dit moment ben ik bijna twee weken vrij van de Efteling vanwege onze grote verhuizing. Erg fijn want: zoveel spullen! Zoveel! De uurtjes lesgeven op de sportschool doe ik nog wel, maar minimaal. Ik merk dat ik tijdens het aerobic-gedeelte in sommige lessen gewoon sloom ben en de extra kilo’s tijdens het squatten zorgen voor spierpijn, maar het is heerlijk dat ik nog kan lesgeven. De vorige keer moest ik bij twintig weken stoppen vanwege bekkenpijn en toen gaf ik veel meer les, maar nu ik het doseer gaat het goed! Verder laat onze tweede kleine meid goed van zich horen: ze beweegt en trapt goed in mijn buik: een heerlijk gevoel!

Benieuwd hoe De Toeter zich verder ontwikkeld? Binnenkort weer een nieuwe “Zo, die buik!” hier op La Log!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

5 gedachten over “Zo, die buik! #3

  1. Mooie buik hoor! Als je vorige keer ook al 6 kilo was aangekomen, valt het nu waarschijnlijk ook wel mee op het eind. Hoop ik ? Jammer dat je twee weken vrij bent, wij gaan morgen naar de Efteling en ik hoopte je stiekem te spotten ?

  2. Mooie buik heb je al! Ik was rond die termijn al bijna het dubbele aangekomen en ik ben ook nog geen 1.60 meter haha. Ik heb daarna eigenlijk niet meer op de weegschaal gestaan, maar het lijkt niet alsof ik überhaupt ben aangekomen. Ach, die kilo’s gaan er straks heus wel weer af. Wat fijn dat de kleine meid zo veel beweegt, een heerlijk gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *