Lifestyle

Vrouwen en tassen. Wat is dat toch?

vrouwen en tassen
I luv mijn nieuwe Bulaggi tas

Ik hoorde het PostNL busje al de straat inrijden. Verdekt opgesteld achter de voordeur stond ik de bezorger van mijn gloednieuwe Bulaggi tas op te wachten. Er was geen ontkomen meer aan voor die arme man. Nog voordat zijn vinger de bel raakte, trok ik de voordeur open en griste ik het pakketje van thelittelegreenbag.nl uit zijn handen. ‘Dankjeweeelll!’ zei ik opgewekt. De postbezorger keek me verbaasd aan. Ik zag ook iets van medelijden in zijn blik. Tja, meneer de postbezorger, what can I say? Iets met vrouwen en tassen…

Ik bestelde de Bulaggi tas de dag ervoor dus bij thelittegreenbag.nl. Super moeilijk kiezen tussen al die mooie tassen. Vooral als je een tassen tic hebt. Nou moet ik zeggen dat het met mijn tassen tic al een hele lange tijd rustig is. Het sluimert een beetje op de achtergrond. En dan kom je dus die Bulaggi tas tegen. Een heleboel Bulaggi tassen trouwens. En daar ging ik.

Ik vind het echt een hele gave tas en hij was nog in de sale ook! Jeej! Het roze design met glitterpalletjes (ja, echt!) geeft elke outfit een boost. En je humeur ook trouwens. De hendels zijn stevig en pakken fijn vast, of je hangt ze over je schouder. Verder zitten er gelukkig ook ritsen in. Ik heb een aantal gave tassen zonder rits, maar later kom ik daar altijd achter dat het toch niet zo handig is dat er geen rits in zit. Maar de Bulaggi tas heeft dus ritsen. Hoe fijn!

vrouwen en tassen
Hoera, ritsen!

Die dag kreeg ik ook een kaart. With lots of love, stond erop. Die was niet van Wim. Hij was van Jordy van The Little Green Bag! Ik hou van dat soort dingen. Sowieso hou ik van kaartjes. En dan vooral die van Jordy die me veel plezier wenst met mijn nieuwe tas, haha!

vrouwen en tassen
With lots of love?
vrouwen en tassen
Een kaartje van Jordy!

Wil jij ook een kaart van Jordy? Er is nu sale! Neem een kijkje op www.thelittlegreenbag.nl voor tassen, maar ook accessoires en meer.

Heb jij ook een tassen tic? En hoe vindt je mijn nieuwe tas?

xx Wen

 
Ps: volg jij La Log al op Bloglovin’ en Facebook?

2 gedachten over “Vrouwen en tassen. Wat is dat toch?

  1. Lekker gevoel he, je spulletjes in n nieuwe tas stoppen!! Die van mij wordt morgen bezorgd , hoop dat ik dan thuis ben?

  2. Echt een tas voor Wendy. Ik zal ook stiekem naar de site gaan, ben heel nieuwschierig of ik ook tot een kaartje van Jordy kan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *