Mind & body Mind & mindset

Verbinding en magie: dit gun ik iedere vrouw!

together we rise, together we rise event, event voor vrouwen, vrouwen, sisterhood, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, verbinding, liefde, review Together we Rise, lalog.nl, online logboek
Afgelopen zaterdag gaf ik mezelf een cadeautje: ik ging naar het Together we Rise event in Wageningen. Georganiseerd door drie krachtige, inspirerende vrouwen. ‘Together we Rise’ was het thema dat als een rode draad door de dag heen kronkelde. De rode draad die alles met elkaar verbond. En als vrouwen mogen we met elkaar verbinden. Elkaar zien, erkennen en upliften. Terecht dus, deze naam.

Meer dan welkom

together we rise, together we rise event, event voor vrouwen, vrouwen, sisterhood, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, verbinding, liefde, review Together we Rise, lalog.nl, online logboek

Na een uurtje rijden kwam ik aan in Wageningen. De locatie van het event, Hotel Nol in ‘t Bosch, was omgeven door een prachtig bos vol met herfstkleuren. Ik kreeg een warm onthaal van Saskia, Liza en Margot toen ik binnenstapte en ik voelde me meer dan welkom. Ook de rest van de groep klikte meteen met elkaar en ik voelde me helemaal op mijn gemak.

Alle vrouwen hadden hun eigen verhaal. Wat een mooie diversiteit was dat, en stuk voor stuk fantastische dames. Ik heb ze allemaal wel even gesproken, de een wat meer dan de ander zoals dan als vanzelf gaat, maar ze waren allemaal even leuk.

Unieke blauwprint

Na het ontvangst met koffie, thee en lekkers gingen we aan de slag met het eerste deel van het programma: Human Design. Dit super interessante onderdeel van de dag werd gegeven door mijn vriendin Saskia. Door de expertise en het enthousiasme van Saskia wist ik al het een en ander over Human Design af, en ik kon niet wachten om er meer over te leren. Na een fijne geleide meditatie en verbinding maken met de groep, vulden we onze eigen birth chart in en nam Saskia ons mee in de wereld van Human Design. Heb je nou geen idee wat Human Design is? In het kort: het is jouw unieke blauwprint.

Het laat zien wie jij van nature bent. Door Human Design in te zetten kun je terug naar jouw unieke kern. Naar wat voor jou werkt en hoe je licht en soepel door het leven kan gaan.

Je kunt er meer over lezen in dit artikel: Human Design: dit is het en zo werkt het.
Een heel tof onderdeel dus, waarbij je vooral veel over jezelf kan leren. Human Design kan helpen om inzichten te geven waarom iets voor jou op een bepaalde manier wel of niet werkt. Iedereen kan het inzetten.
Ben jij ondernemer en wil je jouw Human Design inzetten bij jouw onderneming? Saskia neemt je mee in jouw Human Design en leert je hoe je dit kunt toepassen, meer info vindt je op www.saskiavanderkrift.nl.

Nadat ik als Generator weer eens met mijn neus op verschillende feiten was gedrukt, was er thee. Pauze en hup, weer iets lekkers. Het was allemaal top verzorgd door de dames.

En hoewel ik misschien al wat tipjes van de sluier had gehad van Saskia over deze dag, wist ik de precieze invulling van de rest van het programma niet. In grote lijnen was dit eerder die week, samen met alle verdere info, naar ons gemaild. Maar hoe het exact ingevuld werd, was nog een beetje een verassing.

En dat is ook heerlijk, want: controle loslaten en alles gewoon over je heen laten komen. Dat is ook weer een grote oefening voor jezelf natuurlijk. Althans, voor mij. En dat ging me prima af, moet ik zeggen. Want ik wist dat het persoonlijke ontwikkeling, vrouwen, verbinding en een fijne energie zou bevatten. En een goed verzorgde lunch πŸ˜‰

Eyeopener

Verder met dat stukje persoonlijke ontwikkeling; ik hou ervan! Margot nam het stokje over van Saskia en zo zaten we vanuit een cirkel, met z’n alle aan tafels met The Wheel of Life voor onze neus. Fijne eyeopener ja, haha.

Margot gaf ons ook een heldere kijk op wat ons doel voor de komende tijd is, of kan zijn. Voor iedereen is dit natuurlijk heel persoonlijk en anders, dat is ook het mooie van zo’n diverse groep vrouwen bij elkaar. Ze gaf ons fijne tools en een duidelijke strategie die we kunnen inzetten om ons doel te behalen.

together we rise, together we rise event, event voor vrouwen, vrouwen, sisterhood, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, verbinding, liefde, review Together we Rise, lalog.nl, online logboek

Ook lanceerde Margot op de dag van het event haar bedrijf Procezza. Ben jij ook zo gek op persoonlijke ontwikkeling? Of zie jij juist door de bomen het bos niet meer? In beide gevallen is het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op procezza.nl!

Procezza biedt je inzicht en overzicht waardoor je alle ruimte hebt om effectief met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

…. De community van Procezza staat voor je klaar om je te helpen en ondersteunen om een betere versie van jezelf te worden. Simpel, snel en overzichtelijk.”

Magic

Na het onderdeel van Margot was het tijd voor een gezellige en lekkere lunch. Heel relaxt en ontspannen; er was alle tijd om met elkaar te kletsen en we hebben na het de lunch genoten van een wandeling door het bos waar de locatie zich in bevond. Een magische omgeving.

together we rise, together we rise event, event voor vrouwen, vrouwen, sisterhood, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, verbinding, liefde, review Together we Rise, lalog.nl, online logboek

Daarna was het tijd voor Magic met Liza. En tijd om mijn schoenen uit te trekken, haha. Heerlijk om je ergens zo thuis te voelen.
Nou ken ik Liza als coach en ik wist dat we iets konden verwachten dat ons uit onze comfortzone zou gaan halen… Dat klinkt niet fijn maar dat is het uiteindelijk wel. Want dat is precies wat je verder helpt.

In mijn eerdere ervaringen met Liza merkte ik dan ook dat ze echt het allerbeste voor mij wilde. Dat ze me wilde helpen. En iets uit me wilde halen. En dat is haar weer gelukt. Door muziek, dans en een krachtige visualisatie oefening. Het resultaat is een lichter gevoel. Ik liet echt iets achter in Wageningen, daar ben ik haar echt dankbaar voor.

Tipje: Liza coacht vooral ondernemers, maar organiseert ook regelmatig fijne vrouwencirkels. Je vindt Liza op www.lizavanderveeken.nl.Β 

together we rise, together we rise event, event voor vrouwen, vrouwen, sisterhood, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, verbinding, liefde, review Together we Rise, lalog.nl, online logboek

Nagenieten

We sloten de dag af met een klein feestje. Muziek, dansen, kletsen en daarna ging er een goodiebag mee naar huis. Een top einde. En het is alweer een paar dagen geleden, maar ik geniet nog steeds na van dit event. Waar ik eerder bij andere workshops, masterclasses of retreats verbinding miste, was er dat in dit event volop. We werden gezien en gehoord. Ik stond zelf echt even centraal voor mezelf. Ik heb tijdens deze dag weer een puzzelstukje van mezelf gevonden en voel me dankzij Together we Rise nog meer mezelf. Ja: dit was echt een cadeau! En ik gun het elke vrouw om dit event bij te wonen. Ik kan niet wachten op de volgende.

Ben je ook enthousiast geworden en wil jij jezelf ook zo’n dag cadeau doen? Zoek de dames dan zeker even op Instagram, want ik heb zo het idee dat dit event nog een vervolg krijgt πŸ˜‰

 

 

 

 


*dit artikel is niet gesponsord! Helemaal zelf een kaartje gekocht. Ik vind gewoon dat dit mooie event de wereld in mag <3Β 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *