Baby Mama en zo Zwanger

Baby nieuws… hij is geboren!

geboren, derde baby, derde kindje, kraamweek, kraamtijd, baby broertje, mamablog, mamalifestyle, blog, lalogblog, lalog.nl

Yasss, daar is ‘ie! En natuurlijk wisten jullie het allang want het was heel stil op de blog en misschien heb je het op mijn social media wel voorbij zien komen… Vorige week woensdag 6 november is onze derde beeb geboren!

Welkom lieve Ben

geboren, derde baby, derde kindje, kraamweek, kraamtijd, baby broertje, mamablog, mamalifestyle, blog, lalogblog, lalog.nl

Ben is zijn naam. Hij is nu een week bij ons en hij is de liefste baby ooit. Wat een geluk en wat bizar dat we nu zoveel kinderen hebben, haha! Een rijkdom, zoveel liefde. De meiden reageerde juichend toen ze hoorde dat Ben eindelijk geboren was. Wat een wachttijd was dat voor hen. En mij. Na een zwangerschap van 40 weken en 3 dagen werd Ben geboren en hij maakt ons gezin helemaal compleet ♥ Dat was het gevoel dat ik nog miste.

De bevalling & herstel

Mijn bevallingsverhaal komt nog online, maar ik kan al verklappen dat ik er met een goed gevoel op terug kijk. Het duurde wat langer dan ik hoopte (zeker voor een derde…) en ik moest iets aan de situatie veranderen zodat het niet stagneerde. En dat deed ik. Super moeilijk om beslissingen te nemen als je aan het bevallen bent. En het was heftig, maar ook goed.

geboren, derde baby, derde kindje, kraamweek, kraamtijd, baby broertje, mamablog, mamalifestyle, blog, lalogblog, lalog.nl
geboren, derde baby, derde kindje, kraamweek, kraamtijd, baby broertje, mamablog, mamalifestyle, blog, lalogblog, lalog.nl
Sinds twee dagen ben ik weer vooral beneden te vinden want mijn herstel duurt deze keer wat langer dan na de bevallingen van de meiden. Geeft niks, maar dat is wel even schakelen en ook gewoon even flink balen. Maar nu het elke dag met stappen vooruit gaat, kan ik mijn geluk niet op. Op de foto’s hierboven zit ik weer heerlijk in de woonkamer tussen een zee van bloemen, zo lief van iedereen!

Het gaat dus goed met ons! Ik hou jullie weer op de hoogte maar zal nog lekker onregelmatig nieuwe blogs posten want ik ben druk met het genieten van die hele hoop met kinderen hier in huis, haha 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg op Instagram
Like op Facebook

 

 

3 gedachten over “Baby nieuws… hij is geboren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *