Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #8 (zwangerschap 3)

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Laatste weekje jongens! Laatste “Zo, die buik!” dus ook. Negendertig weken zwanger en mijn looppas is steevast veranderd naar waggelen
. Nog steeds mag ik niet klagen; op wat typische zwangerschapskwaaltjes (en het schildklierprobleem natuurlijk) na, kom ik deze derde zwangerschap in mijn mid-thirthy’s goed door! Hoeveel kilo’s ik deze keer ben aangekomen en of het nog rustig is in mijn buik lees je in deze blog!

39 weken

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog

buik, zwanger, zwangerschap, derde zwangerschap, derde kindje, babybuik, pregnant, belly, babybump, mama en zwanger, zo die buik, mamablog, momblog, lalogblog, lalog.nl, lalog
Op de opmerking van een aantal vaders op het schoolplein “Oh, hij zit er dus nog in!” na een weekje herfstvakantie, reageerde ik met een felle blik die alleen zwangere vrouwen kunnen hebben. “Hij zit er dus nog in”? Really? Vriend, waar heb ik ‘m anders gelaten? Maar goed, hij zit er dus niet lang meer in ;-P De veertig weken zal ik wel aantikken. Daar ga ik gewoon vanuit. Op af en toe een (onregelmatige) flinke voorwee na is mijn buik rustig.

Hallo kilo’s

Ja, dit is toch een ding hoor als je sportinstructeur bent. En trouwens, als je dat niet bent dan ook. Maar ja: ik moet (wil!) straks weer wel dat podium op. Fit en al. En daar versta ik heus niet onder dat ik dan al die kilo’s alweer kwijt moet zijn. That can not! Ik blijf heel realistisch. En ik blijf ook gewoon eten.

Na de eerste zwangerschap (+14 kilo) van Noor was ik na twaalf weken alle zwangerschapskilo’s weer kwijt maar na Lot (+17 kilo) liep ik ook nog ruim een jaar met vier extra kilo’s rond dan normaal. Geen probleem vond ik dat. Dat ik er vlak voor deze zwangerschap vervolgens wel heel fit en strak uitzag, moet ik nu voor het gemak heel  even vergeten. Daar had ik heel hard voor gewerkt en ik kan alleen maar hopen dat ik daar met drie kinderen en een baan (of eigenlijk twee als ik het lesgeven meetel) straks weer net zoveel tijd voor kan vrijmaken.

In deze zwangerschap ben ik nu 16,5 kilo aangekomen dus ik kom straks ongeveer op hetzelfde gewicht uit als met mijn tweede zwangerschap. Ongeveer. Want dat kan in deze laatste week nog gerust +1,5 kilo zijn. Daar draai ik mijn hand niet voor om 😉

Ik kan niet wachten om onze baby boy eindelijk  te zien, vast te houden en te kroelen! Ik hou jullie op de hoogte maar ik doe het ook lekker rustig aan op de blog 🙂

 

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Like op Facebook!
Volg op Instagram

 

3 gedachten over “Zo, die buik! #8 (zwangerschap 3)

 1. Jaaa!! Het is bijna zover!
  Na deze weken met je te hebben meegelezen en -geleeft, ben ook ik erg benieuwd naar jullie baby-boy! ?
  Hopelijk laat hij zich snel zien en kunnen jullie gaan genieten met zijn allen!

  P.s. waar komt het kleedje rechts onder de stoel vandaan? ? (laatste foto)

  1. Wat lief! Ik ga ‘m zeker showen op de blog ? Dat is weer eens wat anders, een jongen, haha. Zo gek nog steeds en heel veel zin in zijn komst!
   Het kleedje komt van de Action maar wel een tijdje geleden al

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *