Interieur & thuis

Project 3 nieuwe kinderkamers deel 1

kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl
Met de komst van ons derde kindje, moet er ook een kinderkamer bij komen! Aangezien we genoeg ruimte hebben op de zolderverdieping, besloten we daar een dakkapel te laten plaatsen om zo van de zolderkamer twee ruime kamers te kunnen maken. En elk kind schuift door. Dat betekend: 3 nieuwe kinderkamers. Een heel project. En ik neem jullie er in mee! Kijk mee met deel 1…

Hello dakkapel

Een paar dagen nadat we terug waren van onze vakantie werd de dakkapel, die we een tijd terug besteld hadden, geplaatst. Op één van de warmste dagen in de afgelopen maanden. Die mannen waren flink aan het zwoegen en hebben heel mooi werk geleverd. Ook Wim was druk bezig met helpen aangezien hij de rest van de verbouwing zelf zou gaan doen. Fijn, zo’n handige man!

kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl
kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl

Verder…

Op de kamers van Noor en Lot heb ik het behang eraf gestoomd. Geen fijn klusje maar wel iets dat ik kon doen met zwangere buik en al. (Ik heb niet met m’n babybump op het trapje gestaan, de bovenste randjes liet ik aan Wim over…)

kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl

kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl

Ook zocht ik samen met de meiden de kleuren uit voor de kinderkamers. Oranje voor Noor, roze voor Lot en groen voor de babykamer. Heftig, I know. Dat krijg je ervan als je je drie- en vijfjarige kinderen zelf laat kiezen, haha. Maar het wordt gaaf! Ik ga oranje en roze namelijk combineren op één muur. Natuurlijk ga ik jullie het resultaat laten zien als ik met de verfroller bezig ben geweest 🙂

interieur, verven, muur verven, kleur, olijfgroen, groen, mamablog, lifestyle, wonen, woonkamer, thuis, lalog.nl, blog
Blijf op de hoogte van Project 3 nieuwe kinderkamers en volg lalog op Facebook en Instagram!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *