Mama en zo Zwanger

28 weken zwanger en volop nesteldrang

zwanger, nestelsdrang, thuis, thuis blijven, thuis zijn, zwangerschap, mamablog, mamablogger, mamalifestyle, blog, lalog, lalog.nl, lalogblog
Nesteldrang. Och ja, dat hadden we ook nog he? Nou ben ik al iemand die graag thuis is. Heerlijk vind ik het om in mijn eigen omgeving te zijn.
Ik geniet ook echt van ons huis, hoe ik me hier voel en hoe het ons zo goed weergeeft. Toen we deze zomer twee weken op vakantie bij de Sprookjescamping waren vond ik het dan ook geen straf om met mijn zwangere buik weer richting huis te gaan.

Ondanks dat onze vakantie echt zo leuk was en we ons zeker nóg een week of twee hadden kunnen vermaken daar, verlangde ik toch wel naar mijn eigen woonkamer. En bed. Badkamer. Tuin. Hell, zelfs mijn eigen plee! Ik vind ons huis gewoon fijn. En nu ik zwanger ben merk ik weer dat ik nog meer de behoefte heb om thuis te vertoeven. Alleen thuis zijn vind ik dan ook helemaal geen straf. Sterker nog: ik heb dat af en toe nodig. Een beetje met de inrichting bezig zijn, laptopje aan en af en toe wat schrijven, een goed boek of een tijdschrift bij de hand… ja, ik vermaak me dan altijd wel.

Poetsen, verbouwen en opnieuw inrichten

zwanger, 26 weken, 26 weken zwanger, zwangere buik, nesteldrang, babybump, zwangerschap, derde zwangerschap, mamablog, blog zwangerschap, lalog, lalog.nl, lalogblog, mamalifestyle blog
Sta ik ineens het kruidenrekje of de complete speelgoedbak van Noor en Lot uit te soppen… hello nesteldrang!
En ik kan m’n lol op want we zijn boven volop aan het verbouwen. Er moeten drie gloednieuwe kinderkamers komen. Op zolder is er dan ook net een dakkapel aan de achterkant geplaatst. Daar gaat Noortje’s nieuwe kamer gaat komen. Lot schuift door naar de oude kamer van Noor en de beeb gaat naar de kamer van Lot. En dat betekend: inrichten maar! Ook komt er een nieuw gedeelte op zolder voor mijn sportruimte en de computer- en administratiehoek. Het washok is twee keer zo groot geworden dankzij de dakkapel en de speelkamer op de voorzolder pakken we natuurlijk ook maar meteen aan. Genoeg te doen met die nesteldrang van mij dus 😉

Tussen de verf en accessoires uitzoeken zal ik jullie op de hoogte gaan houden van “project 3 nieuwe kinderkamers”!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Je kunt lalog.nl ook op Facebook en Instagram vinden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *