Bloggen Kids Mama en zo

Onze kinderen nou wel of niet herkenbaar in beeld?

mamablog, blog, kinderen, herkenbaar, kinderen in beeld, kinderen wel of niet herkenbaar, mamalifestyle, momlife, blogger, lalog, lalog.nl, lalogblog
“Waarom staat mijn gezicht nergens mama?” Met grote ogen kijkt Noor me vragend aan. Veel verder dan een “Uh, gewoon niet” bij wijze van antwoord kom ik niet. Want ja: waarom eigenlijk niet en of het tijd is om dit te gaan veranderen? Lees mee…

Gewoonte

Toen ik bijna vijf jaar geleden begon met bloggen was Noor nog een baby en kwam ze regelmatig (half-)herkenbaar in beeld. Maar naarmate ze ouder werd, ben ik dat op de blog gaan aanpassen. Met als voornaamste reden: ze kan er niet zelf voor kiezen. Wie ben ik om mijn kind volop in beeld op een website te gaan zetten? Was vooral mijn gedachte.

Dat ik de meiden wel op mijn social media gewoon in beeld breng, vind ik dan weer anders want dat is minder openbaar dan lalog.nl. Onzin natuurlijk, want alles is gewoon te vinden en sinds ik begin dit jaar ook Instagram heb, kan ik het niet laten om mijn knappe meiden te showen. Maar om de meiden op de blog alleen van de achterkant of zijkant in beeld te brengen was inmiddels een gewoonte geworden.

mamablog, mamalifestyle, kinderen, herkenbaar, onherkenbaar, in beeld, mamalifestyleblog, blog, lalog, lalog.nl, lalogblog

Van onherkenbaar naar herkenbaar?

Vijf jaar later vragen de meiden dus waarom hun gezichtjes niet te zien zijn op mama’s website-je (ja, zo noemen ze mijn blog, te cute!). Toen ik ze vroeg of dat ze dat dan wilde riepen ze in koor “Jaaa!”. Op vakantie legde ik de kwestie voor aan de man. Hij heeft er geen problemen mee, zolang ik er maar geen hele portretfoto’s van de kinderen op ga zetten want dat vind ‘ie dan weer overdreven. Mee eens. En in hoeverre de kinderen nu op drie- en vijfjarige leeftijd er werkelijk over kunnen beslissen is natuurlijk ook discutabel, maar het voelt op dit moment goed om deze verandering te doen. Ze vinden het super leuk om een beetje betrokken te zijn bij lalog.nl dus: waarom niet?! Ze zijn toch al wel te vinden via de socials. Jullie gaan de te schattige koppies van Noor en Lot hier dus vaker voorbij zien komen en als onze babyboy geboren is, zullen we hem ook met trots showen 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

Volg jij lalog al op Instagram en Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *