Kids Mama en zo

Hoe ging het eerste jaar op de basisschool?

Vingino, kinderkleding, meisjeskleding, meisjesoutfit, kids jeans, kinder outfits, zomerkleren meisjes, blog Vingino, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyleblog, la log, lalog.nl
Op het moment dat ik dit artikel schrijf, heeft Noor een week vakantie. Zo fijn vind ik dat, ik heb allebei mijn meiden graag om me heen. Nog even en dan is ze een heerlijke zes weken thuis! Dan zit het eerste jaar op de basisschool erop. Wat ging dat snel en wat is ze gegroeid! Vorige week had ik een oudergesprek met haar juf. Hoe het eerste jaar in de kleuterklas ging? Je leest het in deze blog.

Voor het eerst naar school

naar school, basisschool, kleuterklas, eerste schoolweek, eerste schooldag, kleuter, kleuters, blog, mamablog, mamablogger, lalog, lalogblog, lalog.nl
Ik schreef al eerder over de eerste schoolweek van Noor. Over hoe spannend IK dat vooral vond. Maar ook Noor vond het een beetje eng. Overweldigend vooral. Gelukkig kwam ze bij haar beste vriendinnetje in de klas, dat had ze echt even nodig. Even was ik bang dat ze wel heel erg aan haar vriendin ging hangen, maar hoe meer Noor zich op haar gemak ging voelen in de klas, hoe meer ze ook de andere kinderen opzocht.

Inmiddels speelt ze met vrijwel de hele klas. Haar beste vriendinnetje blijft één van haar favorieten maar speelafspraakjes maakt nu dus met bijna iedereen. Gezellig! En vooral super leuk voor Noor.

Tijdens een kijkochtend en het oudergesprek dat ik vorige week met haar juf had, gaf ze aan dat Noor haar zelfvertrouwen enorm gegroeid is en dat ze een stuk zekerder van zichzelf is. Hoe fijn is  dat voor een moeder om te horen? ♥ Haar “rapport” zag er dan ook top uit! Mijn creatieve mini-me springt er bovenuit met haar tekenontwikkeling, visuele waarneming, geletterdheid en cijfervaardigheid. Wat een knapperd. En hoewel ik niet veel waarde hecht aan zo’n rapport (ieder kind ontwikkeld zich anders) vind ik het toch erg leuk om te zien. Ik herken Noor er vooral ook in, ik denk dat dat nog wel het fijnste is. Dat betekend dat ze zichzelf kan zijn op school. Ja, mijn lieve Noor komt er wel. Op naar een nieuwschooljaar in de kleuterklas. Maar eerst die zes weken vakantie hoor 😉

Hoe was het afgelopen schooljaar voor jouw kindje(s)?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Facebook
lalog.nl op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *