Mama en zo Zwanger

DE REVEAL! Baby 3: een jongen of een meisje?

genderreveal, reveal, boy or girl, jongen of meisje, confetti, pretecho, geslachtsbepaling, echo, mamablog, zwanger, derde kindje, zwangerschap, genderreveal derde baby, lalog, lalog.nl
De reveal! Of onze derde een jongen of een meisje is zie je vandaag op de blog met een -jawel- filmpje.
Gisterenmiddag hadden we de pretecho gepland staan. Bij Noor en Lot hebben we ook een pretecho gedaan voor de geslachtbepaling. Waarom? Wij zijn gewoon rete nieuwsgierig! Heerlijk vind ik het om de babykamer al helemaal in te kunnen richten, het geboortekaartje naar mijn zin te kunnen ontwerpen en de zekerheid van De Naam vind ik ook erg fijn. Gisterenmiddag dacht ik dus de bevestiging te krijgen van wat ik dacht. We hebben al twee meiden, dus dikke kans dat de derde ook een meid is. Toch?

Confetti!!! Blue or pink?

We verklapten aan de meiden of ze een broertje of zusje zouden krijgen met een confettikanon! Ik vind dat dus enig. Geen hele gender-revealparty want dat past dus echt helemaal niet bij ons (no offense!) maar gewoon met z’n vieren in de schuur. Want die zooi hoeft moeders hier niet binnen in huis he, haha 😉

Voor het eerst een filmpje op lalog.nl! Want deze is te leuk om niet te delen. Noor en Lot mogen deze keer dan ook herkenbaar in beeld 🙂  Hij is in twee delen want anders kon ik ‘m niet uploaden en het zal vlog-gerelateerd best kunnen maar ik ben van de schrijfafdeling dus dat gaat me te ver 😉

Enjoy! Kijk ook die reactie van Noor, haha priceless. Don’t mind mijn make-uploze face door de tranen…

 

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Leuk als je lalog.nl volgt op Instagram en Facebook!

 

6 gedachten over “DE REVEAL! Baby 3: een jongen of een meisje?

  1. Super leuk. Weer shoppen!!! Hihihi noor dr reactie is beter dan die van mn broer op mijn geboorte. Die was boos! Hij Wilde een jong hondje..?‍♀️.

    Geniet van je shopmomenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *