Lifestyle Mama en zo Momlife

3 Luxe items die je als mama verdient

luxe, moederdag, horloge, gezichtsverzorging, verzorging, producten voor mama, trenchcoat, mamablog, blog, lalog.nl, mamalifestyle, momlife, lalogblog
Oh my, ik weet niet of je het mee hebt gekregen maar eind maart had ik een flinke maag-darminfectie te pakken. Ik kon geen kant op en dat was niet te doen want ziek zijn en kinderen hebben, dat is een moeilijke combinatie. Dan denk ik gelijk aan al die mama’s die zich het hele jaar door met hart en ziel inzetten voor hun kids. Nou, Moederdag komt eraan, en mama mag ook eens dromen – hint, hint!

Koopjes en voordelige aankopen zijn altijd goed, maar soms moeten we gewoon eens verwend worden. Daarom maak ik een leuk lijstje met luxe mommy items. En ik zou mezelf niet zijn, als ze niet allemaal een interessante twist hadden.

1. Een echte trenchcoat

De Burberry trenchcoat is een van dé fashion classics. Oubollig? Nee, helemaal niet! Daarentegen is de jas wel tijdloos en perfect voor alle mama’s. Je kunt je even helemaal Audrey Hepburn voelen, terwijl je elegant met je kroost over straat wandelt. Burberry jassen worden nog steeds gemaakt in het Engelse Castleford en de productie van één exemplaar neemt maar liefst drie weken in beslag. Een jas voor de eeuwigheid is het!

2. Een exclusief horloge

Time management, het is voor ons allemaal een opgave, zeker als je meerdere kinderen hebt. Zwemles, buitenschoolse opvang, speelafspraakjes, maar hoe hou je alles samen? Mijn tip is altijd stap voor stap de dag door, maar daarbij is het wel handig om de tijd in het oog te kunnen houden. Nou, misschien niet het eerste cadeau waar je aan dacht – iedereen heeft tegenwoordig immers een smartphone – maar een exclusief horloge, dat is iets voor het leven. Het is trouwens tevens een leuke investering, want zijn waarde verliest zo’n klokje niet. De sierlijke dameshorloges van Baume & Mercier, een iets minder bekende Zwitserse horlogemaker, zijn erg mooi en helpen je met het tijdmanagement 😉 . Misschien wordt papa bij het lezen van deze post ook wel geïnspireerd; dan kan hij ook eens hier een kijkje nemen.

3. Een luxe gezichtscrème

De stress van het mama zijn kan soms letterlijk op je gezicht te zien zijn. Daarom is hydrateren natuurlijk belangrijk, en daar mag je best wat tijd en geld in investeren. Want je gezicht verzorgen kan het ideale ontstressmomentje zijn. Daarom vind ik dat alle moeders de gezichtscrème van La Mer verdienen. Het verhaal achter dit merk is fascinerend. De ontwikkelaar, dr. Max Huber, had ernstige brandwonden op zijn gezicht. Hij verhuisde naar de zee en raakte geobsedeerd door de helende krachten van de zee. Jarenlang experimenteren leidde tot de gezichtscrème die je nu nog altijd kan kopen. Wat een fijn idee. Mocht ik deze crème hebben, dan zou ik me iedere dag aan zee wanen en even lekker uitblazen voor de spiegel.

Welke (luxe!) dingen staan er op jouw lijstje voor Moederdag?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Instagram
lalog.nl op Facebook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *