Mama en zo Zwanger

Een hele speciale aankondiging…

aankondiging, zwanger, derde kind, baby, blog, blogger, mamablog, mamablogger, mamablogger zwanger, lalog, lalog.nl, lalogblog
Joooeeeeh, ik heb vandaag een wel hele speciale aankondiging op de blog! Jep, dat is een augurk op de foto…

Zwanger van de derde?

Op lalog.nl heb ik nooit een woord geschreven over een mogelijke derde want ik wist het gewoon niet… en nu verklapt die augurk het natuurlijk al: ik ben weer zwanger! Wat een onwijs mooie verrassing was dit voor ons ♥

aankondiging, zwanger, derde kind, baby, blog, blogger, mamablog, mamablogger, mamablogger zwanger, lalog, lalog.nl, lalogblog
Wat een gedoe was het om een paar weken terug deze leuke foto te maken, haha! De meiden wisten toen nog van niks 😉 Ondertussen ben ik nu 12 weken onderweg en ik heb al een impressive buikje! Hallo, wat moet dat worden? Die buik en baarmoeder zijn natuurlijk al twee keer huge geweest en nu is de buik dus alweer enthousiast aanwezig. Maar mooi. Mooi dat het zo kan en mag gaan.

Geluk moet je vieren

Wim en ik gaan het dit weekend uitgebreid vieren want we gaan heerlijk twee nachtjes weg terwijl de meiden bij opa en oma logeren. En op ons huis wordt goed gepast. We zijn volgende week ook negen jaar getrouwd en volgende maand achttien(!) jaar samen dus het is nu driedubbel feest voor ons! Stilstaan bij deze derde zwangerschap vind ik super belangrijk, want met twee kleine kinderen vliegt de tijd voorbij en zijn we altijd druk. Leuk druk, maar toch: druk.

Binnenkort lees je alles over hoe ik erachter kwam dat ik weer zwanger was en natuurlijk komt er net als bij mijn tweede zwangerschap ook weer een reeks van ‘Zo, die buik!’. Versie 3.0 deze keer. Wauw.

Ik hoop dat ook jullie genieten van dit mooie weekend! Wij proosten straks vanaf een terrasje met een spa’tje rood (en de man waarschijnlijk gewoon met bier) op onze derde. Cheers! 

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Instagram
lalog.nl op Facebook

7 gedachten over “Een hele speciale aankondiging…

  1. Hoi, we kennen elkaar niet, maar vond dat je een aanstekende foto had geplaatst. Goed! En natuurlijk van harte gefeliciteerd. Ik kan uit ervaring vertellen, dat dat derde kind de makkelijkste van alledrie wordt (is gegeneraliseerd natuurlijk, het kan ook anders, dat weet ik wel). Fijne zwangerschap nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *