Lifestyle

De mooiste trouwringen koop je bij Elnora

Elnora, trouwringen, verlovingsringen, elnora.nl, trouwringenonline, blog trouwringen, trouwringen bestellen, mamablog, mamalifestyleblog, lalog, lalog.nl, lalogblog

Het is dat wij al getrouwd zijn, maar wegzwijmelen bij mooie trouwringen mag natuurlijk altijd. En inmiddels zijn we al negen jaar getrouwd dus mochten onze ringen nou echt versleten zijn, dan weet ik wel waar wij onze nieuwe trouwringen vandaan gaan halen. Bij elnora.nl kun je namelijk de mooiste exemplaren vinden. Hebben jullie trouwplannen? Dan zeker even verder lezen!

Prachtige sets

Elnora, trouwringen, verlovingsringen, elnora.nl, trouwringenonline, blog trouwringen, trouwringen bestellen, mamablog, mamalifestyleblog, lalog, lalog.nl, lalogblog
Mooie sets die matchen, daar ben ik wel fan van. Wim en ik hebben destijds ook een set gekocht en dit zou ik nu ook echt weer doen. Maar ook subtiele, elegante trouwringen voor vrouwen en stoere ringen voor mannen kun je vinden op elonora.nl.

Ook als jullie nog geen idee hebben wat voor ringen er het beste bij jullie passen, kun je advies vragen bij deze exclusieve, online juwelen shop. De ringen worden handgemaakt en alle diamanten met de hand gezet. De ringen worden heel discreet geleverd. Dus ook als je verloofde niet mag weten dat jij een ring hebt aangeschaft ben je veilig want jouw bestelling wordt geleverd via de eigen leveringsdienst van Elnora met een neutrale bus.

Toch twijfels?

Je hebt 100 dagen bedenktijd om je ringen om te ruilen, 30 jaar garantie en een jaarlijkse onderhoudsservice aan je ringen! Ook de ringen teruggeven is geen probleem bij deze fijne juwelier. Als het toch niet naar wens is, krijg je je geld gewoon terug.

Mooi symbool

Trouwringen vind ik zo’n mooi symbool voor de liefde voor elkaar: voor de trouwdag die je samen beleefd hebt en voor het leven dat je met z’n tweetjes viert. Ik kan dan ook absoluut geen dag zonder mijn trouwring. Zonder mijn ring voel ik me niet compleet. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik al helemaal klaar zit in de auto om naar mijn werk te vertrekken maar dan ineens voel ik die lege plek om mijn linker ringvinger. Natuurlijk sprint ik dan terug het huis in om mijn ring om te doen want anders functioneer ik niet normaal, haha.

Nog meer moois

Ook bij de verlovingsringen en trouwringen voor vrouwen op de website kijk je je ogen uit en super fijn: ze werken altijd met scherpe prijzen.

Elnora, trouwringen, verlovingsringen, elnora.nl, trouwringenonline, blog trouwringen, trouwringen bestellen, mamablog, mamalifestyleblog, lalog, lalog.nl, lalogblogElnora, trouwringen, verlovingsringen, elnora.nl, trouwringenonline, blog trouwringen, trouwringen bestellen, mamablog, mamalifestyleblog, lalog, lalog.nl, lalogblogJongens, ik kies alvast wat uit voor ons jubileum en dat hierboven lijkt me wel wat 😉

Wie van jullie heeft er trouwplannen? Succes met de ringen!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Dit is artikel is een lalog.nl advertentie.

lalog.nl op facebook
lalog.nl op Instagram

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *