Lifestyle Personal

Geluksmomentjes in beeld!

happy moments, geluksmomentjes, blog, efteling, mamablog, mamablogger, meisjesmama, sprookjesbos, lifestyleblog, lalogblog, la log, lalog.nl
De afgelopen maanden waren voor mij maanden met een dubbel gevoel.
 Aan de ene kant had ik mijn schildklierproblemen en het effect van maandenlang teveel medicatie binnen krijgen en aan de andere kant werd ik 35, gingen we met ons gezin op vakantie en waren allebei onze meiden jarig. Om juist die leuke dingen de moeilijke momenten van de afgelopen maanden te laten overschaduwen zocht ik heel bewust mijn geluksmomentjes van de afgelopen periode op. Weg met dat nare gevoel, ik had juist ook heel veel fijne momenten! Dit zijn ze in foto’s!

Juli

plog, lalog plog, photo blog, birthday, jarig, mamablog, lifestyleblog, mama-lifestyle blog, overzicht, verjaardag, mamablogger, lalog, lalogblog, lalog.nl

Mijn verjaardag! Op 2 juli was het een super mooie dag en ik had de grootste lol met Noor en Lot en onze “fotosessie”. Hilarisch. Deze foto is genomen toen we ‘s avonds met ons gezin uit eten bij de Koeckers in Den Hout, wat een heerlijke dag was dit!

happy moments, geluksmomentjes, blog, efteling, mamablog, mamablogger, meisjesmama, sprookjesbos, lifestyleblog, lalogblog, la log, lalog.nl
happy moments, geluksmomentjes, blog, efteling, mamablog, mamablogger, meisjesmama, sprookjesbos, lifestyleblog, lalogblog, la log, lalog.nl
Deze foto’s van Noor en Lot maakte ik op 18 juli, toen Lot 2 jaar werd en we een dagje naar de Efteling gingen. Wim en ik hadden vrij genomen en het was echt een dagje van ons viertjes. Ik word altijd heel blij van dit soort dagen ♥

vakantie, plog, Beekse Bergen, vakantiepark, bungalow, bungalowpark, vakantie met kinderen, dierenpark, foto's, blog, mamablog, lifestyle blog, mamalifestyleblog, lalog, la log.nl
Onze vakantie in de Beekse Bergen! En dan vooral de tweede week. De eerste week voelde ik me echt heel slecht maar in week twee kon ik gelukkig steeds meer genieten!

Augustus

happy moments, geluksmomentjes, blog, efteling, mamablog, mamablogger, meisjesmama, sprookjesbos, lifestyleblog, lalogblog, la log, lalog.nl

Zomaar een random foto in augustus voordat ik moest lesgeven, mijn number one happy moments!!

happy moments, geluksmomentjes, blog, efteling, mamablog, mamablogger, meisjesmama, sprookjesbos, lifestyleblog, lalogblog, la log, lalog.nl
Sushi… toen ik een avondje alleen thuis was.

kleuterfeestje, kleuterfeest, kleuter, 4 jaar, vier jaar, verjaardag kind, kleuter, plog, kidsparty, mamablog, mamablogger, lalogblog, la log, lalog.nl
Het kinderfeestje van Noor! Zo fijn om haar zo te zien genieten. Ze werd vier jaar en we vierden het met een feestje in de tuin.

September

happy moments, geluksmomentjes, blog, efteling, mamablog, mamablogger, meisjesmama, sprookjesbos, lifestyleblog, lalogblog, la log, lalog.nl

Zomaar een vrijdag in september dat ik pas om vijf uur hoefde te gaan werken. Noor op school, Lot naar de opvang en Wim aan het werk. Voor mij werd het een dagje bloggen. Heerlijk! Lekker schrijven en creatief bezig zijn, jaaa: happy!

happy moments, geluksmomentjes, blog, efteling, mamablog, mamablogger, meisjesmama, sprookjesbos, lifestyleblog, lalogblog, la log, lalog.nl
Een opgeruimde kledingkast. Mijn kast is gewoon altijd een puinhoop ik zag echt tegen deze klus op, maar na dat er twee vuilniszakken vol met oude en verwassen kleren weg waren en mijn kast er zo uit zag was ik toch best wel pleased. Nu nog zo houden, ja haha 😉

brugge, weekend, weekendje weg, overnachting, Ibis, hotel, plog Brugge, Belgie, blogger, mamablog, op reis, mamablogger, lalog.nl, lalogblog, lalog
15 en 16 september: ons spontane weekendje Brugge zonder kids was een aaneenschakeling van geluksmomentjes. Maar echt ♥

Fijn dat deze momenten er naast alle schildklier-ellende er ook waren. Super belangrijk om bij stil te staan, vooral als het even wat minder gaat. Ik blijf geluksmomentjes verzamelen, ik hoop jij ook!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Lalog.nl op Facebook
Lalog.nl op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *