Lifestyle Mama en zo

De inhoud van de handtas van een moeder…

handtas, mom purse, tas, moeder, mama, blog, inhoud handtas, handtas moeder, mamablogger, lalog, lalogblog, lalog.nl
Mijn handtas is ongemerkt een mom purse geworden. Bepaalde kinderspullen hebben sluw hun weg gevonden naar mijn tas.
En ik heb een hoop tassen dus er zal wel een hoop kinderspul te verzamelen zijn ;-). Ik heb een aantal favoriete tassen en het exemplaar dat ik op dit moment het meest gebruik kiepte ik eens om om te kijken wat er nou eigenlijk allemaal in zit. Ik was zelf wel een beetje verbaasd over de inhoud ervan, haha. Benieuwd wat er in mijn mom purse zit?

What’s in my bag?

handtas, mom purse, tas, moeder, mama, blog, inhoud handtas, handtas moeder, mamablogger, lalog, lalogblog, lalog.nl
Wat is het?
– Twee Labello’s (want als er maar één in zit kan ik ‘m toch nooit vinden);
– Een kartonnen vijl;
– Een inmiddels geurloos geurstaafje van een parfumerie;
– Een pepermuntje (van toen Wim en ik loooong time a go uit eten waren;
– Een winkelwagenmuntje;
– Inlegkruisje;
– Twee pennen;
– Autosleutel;
– Busje haarlak voor het pluishaar;
– Pressed powder;
– Emballagebonnetje (zucht…);
– Portemonnee;
– Telefoon;
– Snoetenpoetsers;
– Een babytutje tot 6 maanden (wat best weird is als je kinderen 2 en 4 zijn, haha);
– Dora koekjes;
– Zakdoek;
– Haarelastiekje.

Oké, dit valt mee mensen! Al is deze tas best klein dus alles zat er echt in gepropt. Als ik weg ga stop ik er meestal ook nog halfslachtig een flesje water tussen en een appel maar over het algemeen is het best te doen dit. Ik ga het trouwens niet hebben over de tas die ik altijd mee naar mijn werk neem want daar kwam ik laatst een verschrompelde mandarijn tegen, haha, te erg! En de luiertas met spullen voor de meiden zit ook altijd erg vol.

Wat kom je standaard tegen in jouw handtas?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

La Log op Instagram
La Log op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *