Interieur & thuis Lifestyle

Leestips: deze 4 boeken wil je lezen!

Leestips, boeken, leesboeken, thrillers, literaire thrillers, lezen, goed boek, blog, lifestyle blog, mamablog, mamalifestyle blog, lalog, lalogblog, lalog.nl
Ik hou zo van lezen, mezelf verliezen in een goed boek vind ik heerlijk! Ik word instant happy van de geur van een nieuw boek. En van een goede tweedehands trouwens ook hoor, als ik maar kan lezen, haha. Door het hele huis zijn mijn boeken te vinden want ik pak mijn momentjes hoor jongens. Het is een geliefde hobby, dat lezen. En inmiddels heb ik een indrukwekkend bibliotheekje waar ik heel blij mee ben. Dat bibliotheekje is voornamelijk gevuld met literaire thrillers. Vier van mijn favorieten van dit moment vindt je hier op een rij. Mijn leestips voor jou staan vandaag online!

4x deze wil je lezen

1- Huidpijn ~ Saskia Noort
Eén van mijn favoriete schrijfsters! En hoewel ik ‘Huidpijn’ niet haar beste boek vind, is deze toch zeker het lezen waard. Saskia neemt je mee in het verhaal van televisiepresentatrice Anne Koster. Anne heeft een kinderwens en haar jongere vriend Sam plotseling ziet dat plotseling niet meer zitten. Anne zit daardoor totaal niet lekker in haar vel en dat wordt pijnlijk duidelijk. Wanneer Sam verdwijnt wordt Anne gezien als hoofdverdachte en krijgt het verhaal meer spanning. Hoewel ‘Huidpijn’ niet super spannend is en het plot minder sterk als in andere boeken van Saskia Noort, is het wel erg meeslepend geschreven en dat maakt het boek heel goed!

2- Drift ~ Marion Pauw
Drift grijpt je vanaf de eerste paar zinnen! Het gaat over Jill en haar man die op Aruba terecht komen vanwege zijn werk. Jill belandt in de jetset van Aruba tussen de rijke Nederlanders en wanneer haar man haar voor een aantal weken achterlaat op het eiland gaat ze haar eigen gang. Ze ontmoet een duikinstructeur waar ze mee optrekt en ontdekt bij toeval iets wat met een moordzaak te maken heeft. Het is pakkend geschreven, korte zinnen die de spanning kracht bij zetten. Deze wilde ik echt in één keer uitlezen!

3- Het meisje in de trein ~ Paula Hawkins
Dit boek!! Ik vind ‘m geweldig. Er zit een gedeelte in dat het wat eentonig wordt, maar wat leest dit goed! Het gaat over Rachel. Ze neemt elke dag dezelfde trein en vanuit haar coupé kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Of beter gezegd: ze houdt hen in de gaten. Ze heeft inmiddels het gevoel dat ze hen persoonlijk kent en noemt hen ‘Jess en Jason’. In haar ogen is hun leven perfect. Totdat Rachel op een dag iets verdachts ziet gebeuren in de tuin van ‘Jess en Jason’ en zich in hun levens vermengt, of eigenlijk opdringt. Heel bijzonder, integrerend verhaal. Ook dit boek blijf je lezen en mag niet ontbreken in je collectie!

4- In het water ~ Paula Hawkins
Na het eerste boek dat ik van Paula Hawkins las, wilde ik meer lezen van haar! En ook ‘In het water’ in een aanrader; een psychologische thriller die je niet los laat! Het boek begint vanuit verschillende personages uit het dorpje Beckford. Nell Abott wordt dood gevonden in de donkere rivier en werkelijk alle personages hebben een motief maar ook zelfmoord is een optie. Steeds wanneer je denkt te weten hoe het zit, neemt het boek weer een andere wending. Het is geschreven met veel aandacht voor de menselijke psyche en Paula Hawkins weet de spanning goed op te bouwen. Ik moet er wel bij zeggen dat je of van dit soort boeken houdt of juist niet, mijn moeder snapte bijvoorbeeld niet zo goed dat ik hier zo enthousiast over was, haha. Maar wat mij betreft is dit een topper!

Leestips, boeken, leesboeken, thrillers, literaire thrillers, lezen, goed boek, blog, lifestyle blog, mamablog, mamalifestyle blog, lalog, lalogblog, lalog.nl
Dat wordt dus weer heerlijk lezen deze herfst! Heb jij nog fijne leestips? Ik hoor ze graag 🙂

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Lalog op Instagram
Lalog op Facebook

Eén gedachte over “Leestips: deze 4 boeken wil je lezen!

  1. Hé, wat leuk ik het deze alle vier gelezen! Huidpijn vond ik grappig en leuk ook omdat het zo duidelijk in Nederland speelde. Het meisje in de trein vond ik gewoon erg mooi en daarvan heb ik ook de film gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *