Baby Mama en zo Zwanger

Winnen voor aanstaande vaders: boek “Schat, je wordt papa!” (gesloten)

Winactie, winnen, weggeefactie, winactie blog, boek winnen, aanstaande vader, schat je wordt papa, vader worden, mamablog, mamablogger, lalog, lalog.nl, lalogblog
Ken je iemand die voor het eerst papa wordt? Dan is deze overlevingsgids een perfect cadeau voor de aanstaande vader!
Aangezien Wim van alle ins en outs op het gebied van vaderschap feilloos op de hoogte is dankzij die twee heerlijke dochters van ons en het boek dus niet meer nodig heeft (ik neem aan dat hij bij een eventuele derde nu onderhand wel weet hoe en wat, haha 😉 ) geef ik het boek “Schat, je wordt papa!” weg. Wat je moet doen om kans te maken op het boek? Lees snel verder!

Voor de aanstaande vader

In dit super grappige boek volg je de onwetendheid, blunders, geluksmomenten en adviezen van Stephen Giles. Zijn reis van zorgeloze man tot vader staat met humor beschreven in dit boek en jij kunt het winnen!

Winnen, please!

Wat moet je doen? Volg La Log op Facebook of Instagram + laat in een reactie onder dit artikel weten voor welke aanstaande papa jij dit boek graag wil winnen. Je partner, je broer, collega of de buurman? Door het artikel te delen op Facebook ding je dubbel mee voor het boek! Je kunt deelnemen t/m zondag 9 september.

Good luck!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

*Bij deelname aan de winactie wordt het emailadres alleen gebruikt om contact op te nemen met de winnaar. Gegevens zullen daarna worden verwijderd en dus niet opgeslagen. Meer info lees je in de privacy- en cookieverklaring!

7 gedachten over “Winnen voor aanstaande vaders: boek “Schat, je wordt papa!” (gesloten)

  1. Ik doe heel erg graag mee voor mijn schoonbroer! Hij is voor het eerst papa sinds zaterdag. Ik ben al 3 keer oma. Super gek dat mijn zusje toch ineens kinderen wilde.

  2. Wat zou ik mijn broer graag met dit boek verrassen! We zijn heel hecht en ik weet zeker dat hij dit boek heel erg zou waarderen.
    (Ik volg je op Facebook)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *