Kids Mama en zo

Kinderschoenen. De ellende.

kinderschoenen, kinderschoenen kopen, kinderschoenen bestellen, kinderschoenen online, wehkamp.nl, blog, mamablog, mamalifestyleblog, La Log.nl

Kinderschoenen kopen: een ellende vind ik het! Hoezo zijn die dingen binnen een maand weer te klein (ja, groeispurt, I know) en waarom is het zo moeilijk om leuke, degelijke en niet belachelijk dure exemplaren te vinden? Pfff. Ik kon het bij de meiden niet meer uitstellen, maar vertikte het om weer zwetend en binnensmonds vloekend bij de Bristol te staan dus ik kroop achter de laptop en bestelde twee paar schoenen. Of eigenlijk drie. Of het een succes was?

Ja, gelukkig wel! Geen gezweet in de Bristol met twee kleine kinderen om me heen deze keer, ik bestelde de nieuwe schoenen van Noor en Lot gewoon bij Wehkamp.nl. Ideaal. Ik dacht: als het niet past, stuur ik het wel gewoon retour maar dat deed ik zelfs niet eens. Het eerste paar schoenen dat ik voor Noor bestelde in maat 26 was weliswaar wat te groot, maar ik vond ze zo stoer dat ik dezelfde in een maatje kleiner en in het donkerblauw bestelde zodat ze die nu al aan kan (plus: deze waren in de sale!). Die maat 26 staat mooi klaar in de kast zodat ik die Bristol weer kan negeren 😉

kinderschoenen, kinderschoenen kopen, kinderschoenen bestellen, kinderschoenen online, wehkamp.nl, blog, mamablog, mamalifestyleblog, La Log.nl
Kijk hoe leuk! De schoenen links (merk: Cupcake Couture) in maat 26 bestelde ik dus later ook een maatje kleiner in het donkerblauw en ze kosten nu €24,90. Echt een prima prijs en hele mooie, stevige schoenen! Ze zijn makkelijk aan en uit te doen omdat er een rits aan de binnenkant zit en omdat het een halfhoog model is staat het heel stoer onder een legging. De schoentjes voor Lot (merk: Stapp) waren wat duurder (€34,99) maar ik was er meteen verliefd op! Ik bestelde ze in maatje 20 en ze zitten echt perfect. Ze kan er goed mee stappen, de schoentjes zijn niet te zwaar aan haar voeten en ze blijven goed zitten.

kinderschoenen, kinderschoenen kopen, kinderschoenen bestellen, kinderschoenen online, wehkamp.nl, blog, mamablog, mamalifestyleblog, La Log.nl

Nou, mijn meiden zijn blij met hun nieuwe schoenen en we zijn er weer even vanaf. De volgende keer ga ik weer lekker online bestellen denk ik zo 😉 Koop jij de shoes voor je kind(eren) ook wel eens online?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

YAY! La Log.nl zit nu ook op Instagram! Follow!

 

Eén gedachte over “Kinderschoenen. De ellende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *