Body & food Lifestyle Mind & body

Dit wil je: sportleggings die niet afzakken!

sportlegging, sporttight, niet afzakken, we are fit, Hip to the Gym, review sportbroeken, review sportleggings, squatproof sportleggings, mamablog, lalog.nl
Sportbroeken en ik: het is een gevoelig onderwerp. Ik ben namelijk de absolute queen als het gaat om afzakken van broeken tijdens het sporten- omg, niet normaal. En zo frustrerend! Als ik zelf moet lesgeven dan gaat het nog wel want dan heb ik een belt om voor de headset. Strak aantrekken die hap en mijn broek blijft dan redelijk hangen maar als ik zelf ga trainen is het een regelrecht drama. Sta ik daar bijna in mijn onderbroek… No more! Ik heb echt twee super fijne broeken bij Hiptothegym.nl (nospon!) gevonden die ik niet steeds op hoef te hijsen!

Hip to the Gym?

Ik bestelde al eens eerder wat sportkleding bij deze toffe webshop en tijdens mijn zoektocht naar sportleggings die niet afzakken kwam ik ook weer hier uit 🙂 Super fijn: bij alle tights op de webshop staat aangegeven voor welke activiteiten ze geschikt zijn en of ze squat-proof zijn!

sportlegging, sportoutfit, sportkleding, hip to the gym, sport, health, we are fit, blog, mamablog, lifestyle blog, mamalifestyle blog, La Log, La Log.nl
Kijk hoe leuk mijn bestelling binnen kwam! Met een persoonlijk kaartje erbij en een mooie sporttop als verassing, ik hou ervan ♥

sportlegging, sportoutfit, sportkleding, hip to the gym, sport, health, we are fit, blog, mamablog, lifestyle blog, mamalifestyle blog, La Log, La Log.nl

Nooit meer ophijsen

sportlegging, sportoutfit, sportkleding, hip to the gym, sport, health, we are fit, blog, mamablog, lifestyle blog, mamalifestyle blog, La Log, La Log.nl
Ja, geweldig: deze tights van het Noorse merk We are Fit hoef je dus niet steeds omhoog te trekken omdat anders het kruis op je knieën hangt! De linkse paarse tight is de Limited Edition Rebel en de tight op rechts is de Sculpt tight (nu met een flinke korting te koop!!). En echt: ze zitten heerlijk. Ze zakken gewoon ECHT niet af. En ik kan het weten want ik squat, jump en burpee heel wat af, haha!

Ff showen…

sportlegging, sportoutfit, sportkleding, hip to the gym, sport, health, we are fit, blog, mamablog, lifestyle blog, mamalifestyle blog, La Log, La Log.nl

Haha, jaaa zie op rechts: een hele diepe squat zonder dat de Sculpt tight afzakt!

sportlegging, sporttight, niet afzakken, we are fit, Hip to the Gym, review sportbroeken, review sportleggings, squatproof sportleggings, mamablog, lalog.nl

En ook de Rebel tight zit zo fijn! Ik hou ook van de stoere, zwarte accenten en een leg lift is geen probleem 😉

sportlegging, sporttight, niet afzakken, we are fit, Hip to the Gym, review sportbroeken, review sportleggings, squatproof sportleggings, mamablog, lalog.nl

De broeken zijn high waist: voor mij een must. Iets met ronde billen en dan in verhouding een smalle taille. Jep, dan zakken de meeste af maar deze dus niet. Ik ben fan!!

 

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Like La Log.nl op Facebook voor de nieuwste artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *