Lifestyle Mama en zo

Terugblik op 2017

2017, 2018, jaaroverzicht blog, overzicht 2017, oudjaar, nieuwjaar, blogartikelen, best gelezen blogs, mamablog, mama lifestyleblog, La Log.nl
Ja, hoor jongens, het is alweer bijna voorbij: 2017. Slaat helemaal nergens op dit want waar is dat hele jaar gebleven? Het vliegt echt voorbij en dat vind jij vast ook.
Ik blik daarom even terug op mijn 2017. Wat waren de leukste momenten en wat zijn de best gelezen artikelen van La Log.nl en hoeveel views kregen ze? Een overzichtje!

Personal

De top drie leukste gebeurtenissen in 2017:

feesten, feest, party, moeder, mama, blog, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log, La Log.nl

1. Bruiloft en trouwfeest van mijn broer
Ahhh, zeker dat dit op één staat: mijn broer(tje!) trouwde in Las Vegas stiekem met zijn grote liefde. Gelukkig kwam er kort daarna een onwijs tof feest. Zo’n feest dat je nooit meer vergeet. Dat zijn de beste. Je leest er alles over in het artikel Feesten als moeder doe je zo!.

2. Graspop Metal Meeting samen met Wim
Jaaa, dit was top. Even net als vroeger gingen Wim en ik in juni twee dagen naar een festival. Alleen maar metal, symfonische metal, rock en punk, heerlijk!

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log

3. Dagje Zoutelande 
Samen met de meiden gingen wij nog spontaan een dagje naar zee! Voor het eerst want Noor en Lot waren er nog nooit geweest. Vanzelfsprekend (voor mij) reden we naar Zoutelande waar ik veel mooie herinneringen heb en wij maakte er nieuwe herinneringen met onze meisjes. Het was eind augustus en na een kak zomer qua weer kregen we zomaar een hele mooie dag! We hebben echt zo genoten van deze dag! Meer Zoutelande? Je leest het artikel hier!

Blog

De drie best gelezen artikelen op La Log.nl van 2017:

tattoo think twice, tattoo, tattoo wel of niet, blog tattoo, tattoo nemen, tattoo ervaring, tattoo weglasere, tattoo cover-up, lifestyle blog, mama met tattoo's, mama blog, mama-lifestyle blog, La Log, La Log.nl

1. Een tattoo nemen: think twice? 
Een stuk over waarom je überhaubt een tattoo zou willen, wat er mis kan gaan en mijn eigen ervaring daarmee… Deze post kreeg 1526 views ♥

2. Mijn trouwjurk is weer schoon door een handwasje!
Dit artikel uit 2015 wordt nog steeds goed gelezen. Super fijn dat ik op deze manier kersverse bruidjes kan informeren over het schoon krijgen van hun jurk. Het artikel werd dit jaar 1246 gelezen.

3. Mama van 5 kinderen vertelt
Dit artikel waarin Angela vertelt over het mama zijn van vijf plaatste ik in november van dit jaar en werd meteen heel veel bezocht. Mooi om te lezen hoe zij het ervaart en dat vonden jullie ook! Dit artikel kreeg 932 views.

Ik vind het mega veel voor mijn lieve hobby-blogje ♥ Al ben ik niet zo statistiekengericht want ik moet er vooral geen druk op leggen voor mezelf en het moet wel leuk blijven om te doen. Verder kreeg de lay-out een opfrisbeurt, kwam er een Instagram-account voor La Log.nl, tikte Facebook de 300 likes aan en zijn er een aantal hele leuke samenwerkingen geweest. Het is echt zo leuk om met deze toffe hobby bezig te kunnen zijn, lekker op deze manier verder gaan in 2018 dacht ik zo 😉

Alle goeds toegewenst voor jullie in 2018, lieve lezers! Maak er wat moois van!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *