Interieur & thuis Lifestyle

Interieur: nieuwe items!

interieur, woonaccessoires, woon items, woon ideeen, wooninspiratie, woonkamer, blog, woon blog, home and living, lifestyleblog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Ik heb weer wat nieuwe items gescoord voor in de woonkamer! De box is weg uit de kamer want ja: Lot loopt en de box is gewoon geen optie meer voor mevrouw, haha. En voor mij is het gevoel heel dubbel want de moeder in mij huilt een beetje omdat Lot toch écht baby-af is maar de interieurstylist (haha, yeah right!) in mij juicht omdat er weer meer ruimte is voor mijn vtwonen gedoe. Anyhow: ik ben weer bezig geweest in huis en dit is het resultaat:

Hallo nieuwe oude stoelen!

interieur, woonaccessoires, woon items, woon ideeen, wooninspiratie, woonkamer, blog, woon blog, home and living, lifestyleblog, mama-lifestyle blog, La Log.nl
Mijn blogplekje! En man, wat ben ik die stoelen (hier links op de foto) aan de eettafel beu! Ze zijn versleten en te jaren tachtig en not in a good way. Het plan is om de tafel te houden, misschien zelfs wit te verven en dat ruw op te schuren, en om dan verschillende stoelen om de tafel te plaatsen. Maar dit is een meerjarenplan en daar heb ik geen geduld voor. Er moest NU iets gebeuren met de eethoek. Ik haalde de twee slechtste stoelen weg en plaatste er twee bruine caféstoeltjes die mijn vader helemaal heeft opgeknapt. Vroeger stonden ze in ons ouderlijk huis in de woonkamer en ik hou van spullen met een verhaal dus welcome home caféstoeltjes! Bij mijn blogplekje heb ik er een kussen dat van mijn oma geweest is opgelegd en hallo verfriste eethoek! En natuurlijk gaan die andere twee stoelen er ook nog uit, work in progress!

Dag box, hallo ruimte

interieur, woonaccessoires, woon items, woon ideeen, wooninspiratie, woonkamer, blog, woon blog, home and living, lifestyleblog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

interieur, woonaccessoires, woon items, woon ideeen, wooninspiratie, woonkamer, blog, woon blog, home and living, lifestyleblog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Nu de box weg is, moest en zou er zo’n boomstamachtig bijzettafeltje komen! Hij staat goed daar tussen mijn vtwonen plant en de bruine poef uit de jaren zeventig. Die poef is van mijn moeder geweest maar mijn nieuwe aanwinst kocht ik gewoon online bij Xenos.nl!

Memobord

interieur, woonaccessoires, woon items, woon ideeen, wooninspiratie, woonkamer, blog, woon blog, home and living, lifestyleblog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Love this! Toen ik dat krukje online shopte zag ik per ongeluk dit leuke raster memobord dat voor zeven euro te koop was, haha, hebben! Zo leuk om dit steeds weer opnieuw in te richten! Inmiddels heb ik er ook een lichtslinger aan gehangen, zo gezellig in de donkere avonden 🙂

Nog meer leuks!

interieur, woonaccessoires, woon items, woon ideeen, wooninspiratie, woonkamer, blog, woon blog, home and living, lifestyleblog, mama-lifestyle blog, La Log.nl

Aan de andere kant van de kast zette ik dit bijzettafeltje. Ik had ‘m al een hele tijd maar kon er steeds geen goede plek voor vinden. Er staat inmiddels redelijk wat groen in huis en de klimop in het witte potje maakt het af. Deze bijzettafel kreeg ik trouwens vorig jaar in mijn kerstpakket 😀 Tof he?

Ondertussen ben ik flink aan het zoeken naar nog twee nieuwe stoelen aan de eettafel, een nieuw tv meubel en woonaccessoires. Naar dat laatste altijd, ja haha 😉 Nieuwe items worden natuurlijk weer gedeeld op La Log.nl!

 

La Log, La Log.nl, Wendy La Log.nl, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, blogger

 

 

 

Volg jij La Log.nl al op Facebook en Twitter?

Eén gedachte over “Interieur: nieuwe items!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *