Lifestyle Mama en zo

Date night: cocktails en IT

date night, uit eten, bioscoop, cocktails, film, IT, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl

Zaterdagavond: ik was vrij en er stonden cocktails en een filmpje op het programma. Een heuse date night met mijn eigen mooie man. En jongens, wij zijn goed bezig om ons date night gemiddelde omhoog te brengen hier! De laatste jaren was een date night van 1x in de 6 maanden reëel want ik was óf zwanger óf we zaten thuis met een kleine baby te koekeloeren waar ik niet om de haverklap oppas voor ga regelen. Ja, zo’n moeder ben ik.

En nog steeds doe ik dat niet, maar ik merk wel dat ik er wat makkelijk en relaxter in word nu Lot echt baby-af is. Zijn husband en ik nog niet zo lang geleden samen een avondje naar Metallica geweest, nu gingen we alweer samen weg! Wat een heerlijkheid! Op de planning stonden een etentje met een drankje en naar de bioscoop. Naar IT. Lekker romantisch, maar ik moest ‘m zien, haha.

date night, uit eten, bioscoop, cocktails, film, IT, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nlDeze foto maakte ik achterin de auto. Mijn ouders kwamen op de meiden passen en waren er om 16:00. Toen wij ons hadden omgekleed bood mijn vader aan om ons naar Breda te brengen! Goed geregeld, no? Noor wilde ook mee ons weg brengen en mijn moeder bleef bij Lot.

date night, uit eten, bioscoop, cocktails, film, IT, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl

We aten bij Ume in Breda, deden een drankje erbij want ja opa kwam ons natuurlijk ook weer ophalen 😉 We hebben heerlijk gegeten! Sushi en allerlei andere tapas gerechtjes zijn altijd goed!

date night, uit eten, bioscoop, cocktails, film, IT, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl

Een toetje! Nou neem ik niet vaak een toetje als we uit eten gaan omdat ik al vol genoeg zit van het eten zelf, maar nu had ik wel zin in een cocktail als toetje. Ik nam een pina-colada (want: kokos) en Wim nam een bolletje aardbeien ijs.

date night, uit eten, bioscoop, cocktails, film, IT, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl

Ondertussen kreeg ik leuke foto’s van mijn moeder doorgestuurd: ze waren lekker frietjes aan het eten met de meiden!

date night, uit eten, bioscoop, cocktails, film, IT, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyleblog, La Log.nl
Na het eten liepen we naar de Pathé bioscoop op het Chasséveld om de film van half negen te zien. Eerst nog even plassen natuurlijk en daar word ik elke keer weer blij van die glittervloer in het damestoilet. Zo blij dat ik een foto maakte, ja… En ook nog één in de bioscoopzaal zelf voordat het echt donker werd. De zaal zat trouwens bomvol! Iedereen had het idee om naar It te gaan volgens mij, haha. En wij ook. Want ik wilde ‘m echt zien. Vroeger keek ik die film samen met mijn broer en ik was echt benieuwd hoe deze remake zou zijn. Toegeven: ik schrok een paar keer flink, maar dat was door het “schrikeffect” in de film, maar verder is ie te doen hoor! Hij is niet heel eng of goor ofzo. Gewoon spannend en er zit ook veel humor in! Ons avondje was in ieder geval geslaagd. Tegen half twaalf kwam mijn vader ons weer ophalen en de meiden waren goed gaan slapen. En wij maakte het ook niet te laat want de volgende ochtend zouden onze meiden weer vroeg wakker zijn…

 

La Log, La Log.nl, Wendy La Log.nl, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, blogger

 

 

 

Volg La Log.nl op Facebook voor de nieuwste artikelen!

2 gedachten over “Date night: cocktails en IT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *