Interieur & thuis Lifestyle

Dé musthave voor elk interieur!

interieur, vloerkleed, kleden, musthave, woonkamer, woontips, interieur blog, woon blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl, La Log, Sukhi, Sukhi.nl
Ons interieur. Ik ben er altijd mee bezig. Al-tijd. Nou was ik altijd al een “vt-wonen meisje” en sinds we vorig jaar verhuisd zijn naar ons droomhuis, vind ik het nog leuker om met de inrichting van ons huis bezig te zijn. En dan is vooral onze woonkamer de klos, haha. Ik ga me te buiten met allerlei accessoires en ik deins niet terug voor een hert hier en daar. En de eeuwige zoektocht naar items die onmisbaar zijn in ons interieur goes on want ik mis nog iets. Iets dat een absolute musthave is in elk interieur.

Een vloerkleed!!

Een vloerkleed kan verschillende items met elkaar verbinden, de woonkamer een instant frisse look geven of een leeshoek een warme uitstraling geven. Kortom: een vloerkleed maakt het af. En het liefst heb ik dan ook nog een hip exemplaar. Een eerlijk exemplaar. Een exemplaar waar ik blij van word! En zo kwam ik uit bij de vloerkleden van Sukhi. Want “Sukhi” betekend in Nepal ook letterlijk “blij”!

Verschillende stijlen

Ja, die vind je er ook. Van patchworkkleden tot bolletjeskleden en alles is handgemaakt! Ik selecteerde een aantal beauty’s:

interieur, vloerkleed, kleden, musthave, woonkamer, woontips, interieur blog, woon blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl, La Log, Sukhi, Sukhi.nl

En nu wordt het moeilijk, want wat ga ik nou kiezen? De tijdloze patchworkkleden vind ik prachtig, maar ook de hippe bolletjeskleden zoals die witte hierboven zijn mooi! De stijl van ons interieur is landelijk met een snufje Scandinavisch en dat alles met een dikke knipoog. Of een hert dan dus.

interieur, vloerkleed, kleden, musthave, woonkamer, woontips, interieur blog, woon blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl, La Log, Sukhi, Sukhi.nl

Het witte wollen tapijt hierboven zie ik ook wel zitten, maar mijn kinderen iets minder, haha!

interieur, vloerkleed, kleden, musthave, woonkamer, woontips, interieur blog, woon blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl, La Log, Sukhi, Sukhi.nl

Zo’n grof wollen tapijt staat heel stoer en de textuur komt zo mooi tot z’n recht, je vindt ‘m bij de stenen kleden collectie van Sukhi.

interieur, vloerkleed, kleden, musthave, woonkamer, woontips, interieur blog, woon blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl, La Log, Sukhi, Sukhi.nl

En ook hier maakt een kleed het helemaal af!

Meer dan een kleed

Waar moet een vloerkleed voor mij aan voldoen? Ten eerste moet ‘ie perfect aansluiten op de rest van de items in onze woonkamer. En dan bedoel ik niet alleen qua kleur maar ook qua materiaal en structuur. Verder hou ik erg van spullen met een verhaal. Zoals de houten kist in onze woonkamer die van Wim zijn opa is geweest en de bruine seventies poef die vroeger op mijn moeders’ slaapkamer stond. Fijn ook dat de kleden van Sukhi dus ook een verhaal hebben: het verhaal van de maaksters. Zij werken alleen met de beste materialen en houden de tradities die bij dit mooie handwerk komen kijken, in ere. Deze vloerkleden zijn dus meer dan alleen een kleed en gaan een leven lang mee!

Favoriet?

interieur, vloerkleed, kleden, musthave, woonkamer, woontips, interieur blog, woon blog, mama-lifestyle blog, La Log.nl, La Log, Sukhi, Sukhi.nl

Ja, heb ik! Na urenlang rondstruinen op de website, vind ik het blauwe patchworkkleed hier op de foto het mooist. Ik vind zo’n kleed echt tijdloos en de “doorwassen” look ervan heeft zo’n gaaf effect! Of ik manlief kan overhalen tot een blauw kleed in onze woonkamer weet ik niet, maar hee, het valt te proberen 😉

Heb jij een vloerkleed in je woonkamer liggen?

 

 

 

Volg La Log.nl op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen!

3 gedachten over “Dé musthave voor elk interieur!

  1. Leuke tip van dat vloerkleed! Ik heb in mijn woonkamer wel een groot kleed liggen, maar in mijn keuken nog niet. Deze is vrij modern, strak en heeft een grijze tegelvloer. Misschien dat ik het ‘kille’ er een beetje vanaf kan halen met een mooi kleed.

    Thnx!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *