Lifestyle Mama en zo

Dagje strand met kids: altijd een succes!

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log Een dagje strand, zelfs met kleine kinderen is dit een succes! Met Lot van één en Noor van drie vertrokken wij afgelopen maandag dan ook vol goede zin naar het mooie Zoutelande. Wim had een extra dag vrij en op zondagavond besloten we spontaan dat we de volgende dag naar Zeeland af zouden reizen voor een instant vakantiegevoel.

 Een dagje strand

Het was voor het eerst dat wij met onze kroost richting de kust gingen voor een dagje zee. Of, nou ja, zee… We gingen er vanuit dat we met jassen aan vooral zandkastelen zouden bouwen en schelpen zouden zoeken met de bewolkte en winderige eenentwintig graden die ze opgaven voor afgelopen maandag, maar in Zoutelande trok de bewolking helemaal weg en was het een stralende, zonnige dag. Natuurlijk hadden we ook zwemspullen bij en jawel: we zijn het water in geweest! Kijk mee naar onze dag!

Zoutelande

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log

Na een autorit van anderhalf uur, aten we eerst een boterham toen we waren neergeploft op het strand van Zoutelande. Want natuurlijk gingen we naar Zoutelande, daar was geen discussie over mogelijk 😉 Ik heb daar namelijk heel wat zomerdagen en vakanties doorgebracht. Al die fijne herinneringen komen op slag terug zodra we Zoutelande binnen rijden en wanneer ik het zand onder mijn blote voeten voel kriebelen en dat mooie, schone strand met zijn prachtige duinen zie dan heb ik echt een vakantiegevoel voor een dagje 😀

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log
Het begon allemaal nog vrij onschuldig met zandkastelen bouwen en schelpen zoeken, maar al snel werd het warmer en moest er flink gesmeerd worden met zonnebrandcrème. Factor vijftig it is, voor moeders met haar lichtgevende huid…

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log
Ik spotte ook zomaar een mooie man daar op het strand, dat was wel een foto waard 😉

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log
Lot had het ook helemaal naar haar zin! Ze kon oneindig kruipen en haar ding doen in die gigantisch grote zandbak!

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log
Schatje!

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log

Op weg naar papa en Noor die met een of ander ford bezig waren, haha.

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log
En we gingen ook het water in! Lot vond het geweldig en was niet weg te slaan bij de zee en zijn schuimende golfkoppen. Tot halverwege gingen onze moppies het best wel frisse water in en ook ik ging in m’n bikini tot halverwege in de branding. Daarna gingen even een liga eten op de handdoek, wat tot grote frustratie zorgde bij kleine Lot want ze wilde het water in!

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log        strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log

Aan het eind van de middag werd het bewolkt en pakte wij onze spullen in om de file richting Brabant voor te zijn. Gelukkig lukte dat!

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log
Nog even genieten van het mooie uitzicht op de weg terug naar de auto…

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log

strand, zee, dagje strand, Zeeland, Zoutelande, blog, mama blog, mama-lifestyle blog, lifestyle blog, La Log.nl, La Log
En thuis de perfecte afsluiter van deze leuke dag met ons gezin: pannenkoeken eten! Hmmm! En wat sliepen de meiden goed die avond 😉

Wat is jullie favoriete strand?

La Log, La Log.nl, Wendy La Log.nl, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, blogger

 

 

 

 

 

Volg je La Log.nl al op Facebook? Klik en like!

4 gedachten over “Dagje strand met kids: altijd een succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *