Interieur & thuis Lifestyle

Birthday Sunday

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log
Over mijn leeftijd hoeven we het niet te hebben mensen, maar ik was jarig afgelopen zondag! En ik gaf voor het eerst in vier jaar weer eens een feestje. Niet zo één tot in de late uurtjes want binnen die vier jaar zijn onze lieve meiden er natuurlijk bij gekomen en die wilde ik maar wat graag op mijn feestje erbij hebben! Het werd een gezellige zondagmiddag en we konden zelfs buiten zitten! De outfit, en oké, de leeftijd… je leest het hier:

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log
Zaterdagavond trof ik dit tafereeltje thuis aan, haha. Ik had een late dienst en ik hang dus echt nooit slingers op als ik zelf jarig ben, maar husband Wim had daar een heel ander idee over. Super lief natuurlijk!

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log

Dit was het resultaat! Die enige vlaggetjes zijn een collecter’s item 😀 Ze zijn handmade door een van mijn liefste vriendinnetjes. De statafels zijn van onszelf (zo handig!) en omdat het weer zo wel-niet achtig was, hadden we binnen én buiten alles klaargezet… Uiteindelijk werd het lekker buiten! De meiden waren die ochtend bij oma zodat we alles konden voorbereiden (en ik kon sporten 😉 ).

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log
Ik begon mijn dag met het nieuwe kwartaal van Xcore. Echt, blijer kon je me niet maken op mijn verjaardag 😉

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log
Na het sporten: douchen en tutten! De outfit was natuurlijk zwart, met jawel:

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log
Donkerblauwe laarsjes waardoor mijn vriendinnen-crew van slag was want het is geen zwart! Maar ja, ik dacht: ik word maar één keer vierendertig (there it is!) dus ik doe gek! 😉

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log

Hmmm!

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log

Haha, lekker na het sporten, joh! Maar the party kon beginnen!

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log Met hapjes…

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log
En drankjes! En natuurlijk veel te weinig tijd om leuke foto’s te maken, maar wel:

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log
Heeeel veel lieve, toffe cadeaus.

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log
En de “VT-wonen” planten die ik van ouders kreeg 😀 Zo mooi!

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log
Van Wim kreeg ik deze mooie windvanger voor in onze tuin als ‘ie af is. Ik hou ervan!

verjaardag, jarig, feestje, blog, mama blog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog, La Log
En van Noor en Lot kreeg ik dit exemplaar, zo lief!

Het was dus een heerlijk dag met lieve vrienden en familie, mooie cadeaus en een belachelijke leeftijd 😉

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen en like La Log op Facebook!

4 gedachten over “Birthday Sunday

  1. Beetje laat maar een erg gemeend gefeliciteerd! Wat een heerlijke dag en ach leeftijd is maat een getalletje.. Ik tik de 34 aan in december haha. Wat een gave planten wauw ik snap dat je graag wilde hebben!

  2. Lieeeef dat Wim slingers voor je had opgehangen! Wat veel (en mooie!) cadeau’s…. die planten!!! zo gaaf! Nog van harte gefeliciteerd met deze (hele mooie en helemaal niet wegstop-waardige!) leeftijd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *