Baby Lifestyle Mama en zo

Baby, peuter… dierentuin?

dierentuin, baby, peuter, dagje weg, Ouwehands dierenpark, blog, mamablog, La Log

Met een baby en peuter naar de dierentuin… een leuk uitje of doe maar niet? Nou, ja ik zou eigenlijk niet weten waarom niet want wij hadden het super leuk laatst in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Wat een leuke dierentuin is dat! Nog geen panda te verkennen daar, toen wij er waren, haha, maar er was volop te zien! Grote verblijven voor de dieren, allerlei spiekgaatjes op peuter-hoogte en een leuke speeltuin zijn aanwezig. En op de terugweg pakte we het pannenkoekenrestaurant dat ernaast ligt ook nog even mee. Een verslagje, kijk je mee?

dierentuin, baby, peuter, dagje weg, Ouwehands dierenpark, blog, mamablog, La Log
Yes, we namen onze eigen ijsbeer mee, haha! We pakte Lot goed in met dit te schattige berenpakje (uit Noorwegen!). Later ging ie uit, want het was gelukkig niet zo koud. En Noor was ook helemaal in stijl met haar luipaardenprint.

dierentuin, baby, peuter, dagje weg, Ouwehands dierenpark, blog, mamablog, La Log
De aanleiding van dit uitje is echt niet leuk; het was de sterfdag van mijn schoonvader en elk jaar doen we dan iets op die dag. Meestal gaan we uit eten, maar nu kwam mijn schoonmoeder met dit idee. Zo waren we de hele dag met z’n alle bij elkaar (mijn schoonmoeder, -broer en zijn vriendin waren er ook bij) en dat was wel heel fijn. We hebben er een hele leuke dag van gemaakt, veel dieren gezien en daarna: pannenkoeken! Ja, zoals je ziet had Wim het ook erg naar zijn zin. Heb je ‘m gevonden? Haha 😉

dierentuin, baby, peuter, dagje weg, Ouwehands dierenpark, blog, mamablog, La Log
Panda, waar ben je nou? Ah, Noor is gek op panda’s maar die waren er nog niet… Ach, een giraffe is ook leuk 🙂

 

dierentuin, baby, peuter, dagje weg, Ouwehands dierenpark, blog, mamablog, La Log
Ook een hit dit hoor, met een peuter: vissen kijken!
dierentuin, baby, peuter, dagje weg, Ouwehands dierenpark, blog, mamablog, La Log
Lekker wandelen door het park en… klimmen met papa!

Nou, dit uitje was dus een succes! Echt een leuk park! Mooi ingericht, schoon, voldoende verschoonruimte voor de kindjes en veel te doen ook voor de kleintjes. What’s next? Nou, gewoon weer naar de Efteling toch…

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Baby, peuter… dierentuin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *