Baby Mama en zo

Boven bivakkeren met je baby…

boven bivakkeren, baby, mama, mamablog, lifestyle blog, La Log

Het was koud, het waaide en de rillingen liepen over mijn rug: de ramen werden vervangen. Dat betekende dat ik bijna de hele dag boven moest gaan bivakkeren met mijn Lotje. Je kan moeilijk beneden gaan zitten bibberen met je baby. Dus de laptop, baby hapjes en het boxkleed gingen ook mee naar boven. Noor was een ochtendje spelen bij de kinderopvang; gelukkig maar, want die is het boven op een gegeven moment echt wel beu! Ik bibberde achter mijn laptop en Lot had nergens last van. Yes, yes mama is een watje. Trek een extra trui aan voor je verder leest he…

Ik vind dit van dat misselijke werk he: “onzichtbare” dingen aan je huis laten vervangen die een godsvermogen kosten een waar je geen fluit van ziet. Hello triple-glas en nieuwe kozijnen! Waarom kosten jullie zoveel geld? Maar we konden er echt niet omheen: beneden zat nog enkel glas en daar waaide je van de bank af als de wind goed stond, haha. Maar echt. We verhuisden een dik jaar geleden naar ons droomhuis. Ons droomhuis met enkel glas ja. Maar goed, die mannen gingen aan de slag en ik sleepte de boel mee upstairs.

boven bivakkeren, baby, mama, mamablog, lifestyle blog, La Log
Ik deed wat dingen aan La Log terwijl Lotje haar ochtendslaapje deed en ging beneden door weer en wind (ja, het waaide echt hard hoor!) om een kop thee te halen. Daarna deed ik nog een was en trok maar meteen dat dikke vest aan dat gelukkig net droog was 😉

boven bivakkeren, baby, mama, mamablog, lifestyle blog, La Log
Lot werd wakker en ze at lekker een boterhammetje op bed! Daarna ging ik haar uitgebreid in bad doen (lekker warm!!) en speelde ik met haar op het boxkleed.

boven bivakkeren, baby, mama, mamablog, lifestyle blog, La Log

Na de lunch (ja, ook boven, hallo!) haalden we Noor op bij de kinderopvang en daarna gingen de kindjes lekker slapen en ik kroop weer rillend op bed met m’n laptop. Na het slaapje kregen de meiden fruit en wat drinken en deden we nog even gezellig de tv aan boven, wat Noor wel heel leuk vond natuurlijk! Gelukkig waren de glaszetters niet lang daarna klaar en konden we naar beneden zonder dat we van de bank afwaaiden! Maar boven… boven moet ook nog alles vervangen worden, ook de kozijnen. Brrrr. Dat wordt beneden bivakkeren…

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *