Lifestyle

Shoplog: alle mama’s naar de Hema!

shoplog, hema, mama, mamablog, baby, kinderen, winkelen, lifestyleblog, La Log

Ja, echt: alle mama’s zouden de mogelijkheid moeten hebben om bij de Hema te gaan shoppen binnenkort. Er ligt nu zoveel hipheid in die winkel! Afgelopen dinsdag greep ik mijn kans. Wim had een papa-dag en ik heb nog verlof dus ik sneakte met cadeaukaarten en al naar de Hema. Cadeaukaarten die we van de kraamvisite hebben gehad. Cadeaukaarten die voor Lot bedoeld waren dus. En ze hadden veel leuke dingen voor Lot, maar ook voor mama, gna gna… Kijk mee naar wat ik voor 68,10 euro allemaal scoorde!

 

shoplog, hema, mama, mamablog, baby, kinderen, winkelen, lifestyleblog, La Log
Oke, ja toegeven: natuurlijk ging ik wel eerst voor de kindjes kijken… Maar ja: kijk hoe leuk! Ik kocht voor Noor de grijze broek met hartjes voor 9 euro, de roze sweatpant voor 6 euro voor Lot en het gestreepte broekje voor Lot kost 4,95.
shoplog, hema, mama, mamablog, baby, kinderen, winkelen, lifestyleblog, La Log
Ik kocht ook alvast wat schoencadeautjes voor Noor. De beestjes, de buttons en het armbandje kosten elk een euro, de elastiekjes 3 euro en de speldjes 2,50. De sierbollen kocht ik voor mezelf, ze kosten 2 euro per pakje. Leuk zijn ze he!?
shoplog, hema, mama, mamablog, baby, kinderen, winkelen, lifestyleblog, La Log
Voor mama: twee riempjes voor 11 euro, een zonnebril (5 euro), oorbellen (3 euro) en nieuwe onderbroekjes (3 euro).
shoplog, hema, mama, mamablog, baby, kinderen, winkelen, lifestyleblog, La Log
En mama was nog niet klaar want deze kon ik echt niet laten hangen! Hij kost 12,50.

Ja, ik zei toch hipheid! En wat een verademing dat ik ook eens wat voor mezelf kocht! Dat is een mama-ding he. Dan ga je winkelen en kom je met tassen vol thuis… voor de kindjes. Dat je zelf in verwassen, oude meuk rondloopt lijkt compleet langs je heen te gaan. Volgende week dinsdag heeft Wim weer een papa-dag en ik nog steeds verlof… ik hoor in de verte een H&M roepen, jij ook?

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

3 gedachten over “Shoplog: alle mama’s naar de Hema!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *