Baby Lifestyle Mama en zo

Eerste prikje, wijn drinken en iets met plassen: een half weeklogje

eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log

Help! Afgelopen woensdag kreeg Lot haar eerste prikje. Of twee eigenlijk, want dat is zo die eerste keer. Ja, ze huilde. En hard ook. Zo had ik haar nog nooit gehoord. En omdat ik -sinds ik moeder ben- overal om jank, stond ik vrolijk (not) een potje mee te grienen daar op het consultatiebureau, haha. Gelukkig kon ik haar de afgelopen week heel veel één op één aandacht geven want manlief had een vrijgezellen weekend van een vriend van ons in Belgie en Noor ging een nachtje logeren. Verder was ik weer veel aan het trainen wat voor geen meter ging (tsss) dus troostte mezelf met wijn en sprak ik af met twee lieve vriendinnen (weer wijn). Hier een half weekoverzichtje met veel foto’s, kijk je mee? En pak er ook maar een glas wijn bij…

Woensdag

eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log
Dit was nog voor het prikje… Mijn moeder was mee gegaan om Noor bezig te houden. Super fijn want normaal gaat Wim altijd mee maar deze keer kon hij echt niet weg op zijn werk. Dat vond hij zelf vooral heel erg want deze lieve papa wil graag overal bij zijn 🙂 Lot heeft die avond flinke koorts gehad van de prikjes maar gelukkig zakte dat de volgende dag.

 

eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log
Het trainen die avond ging echt voor geen meter. Misschien wil ik ook wel teveel zo zeven weken na de bevalling… Na het douchen troostte ik mezelf met een wit wijntje… #score

Donderdag

eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log
Op donderdag gaat Noor een dagje naar de kinderopvang. Ik heb nog verlof en werkte tussen de flessen, luiers en het knuffelen door aan La Log.
eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log
Na het avondeten deden we Noor in bad en ze plaste voor het eerst op het potje! Ik helemaal trots natuurlijk! Het is al heel snel en volgens mij gewoon een lucky shot, maar ik denk dat het heel goed is om haar al kennis te laten maken met het potje!

Vrijdag

eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log
Ik ontving een heel leuk pakket van uitgeverij Anthos voor de blog dus hou La Log vooral in de gaten voor een leuke winactie 🙂
eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log
In de middag kwam mijn moeder een paar uurtjes oppassen zodat ik naar het Xcore instructeurskwartaal kon gaan. We zijn weer helemaal up to date en klaargestoomd voor de volgende release. Ik denk soms dat ik alles alweer kan na de bevalling en dat voelde ik dezelfde dag al aan mijn lijf… oeps! Mijn moeder nam Noor mee voor een nachtje logeren en Wim had een vrijgezellen weekend dus ik had de avond lekker helemaal voor Lot!

Zaterdag

eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log
Iedereen was weg dus ik heb heerlijk genoten van Lot! De afgelopen weken was ik op zaterdag en zondagochtend aan het trainen, maar nu dus niet. Heerlijk! In de ochtend deed ik Lot lekker in bad en knuffelde haar daarna op ons grote bed. Daarna deed ze een slaapje.
eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log
Na de laatste middagfles gingen we naar opa en oma om frietjes te eten en Noor op te halen.
eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log
Na de frietjes gingen we naar huis en Noor ging meteen naar bed toe ging want ze was erg moe na een leuke dag bij opa en oma.
eerste prikje, weeklog, blog, baby, mamablog, overzichtje, La Log
sAvonds kwamen twee vriendinnen een wijntje drinken want onze mannen hadden dus dat vrijgezellen weekend. Lot kreeg natuurlijk haar fles en sliep pas erg laat. Sorry voor de slechte foto trouwens…

Zondag

Gisteren was ik echt heel erg gaar want Lot sliep zaterdagnacht niet alleen heel laat (half 2), ze was zondagochtend ook heel vroeg wakker (half 6) en dat ben ik niet gewend van haar! Dat deed dus pijn. En ik was nog alleen met die meiden ook. Oef. Noor werd om 7 uur wakker en we keken nog even tv in bed. s’ Middags mocht ze even met opa en oma mee over de kermis hier in het dorp en verder hebben we de hele middag veel gespeeld tot papa thuis kwam. Die maakte lekkere broodjes hamburger! Na het eten deden we Noor in bad en naar bed en ploften we op de bank. We kletsten gezellig en keken wat tv maar gingen op tijd naar bed en dat was wel nodig, haha. Lot sliep goed de afgelopen nacht dus we zijn weer een beetje opgeladen. Met de nadruk op een beetje 😉

Leuk dat je mee keek!

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Eerste prikje, wijn drinken en iets met plassen: een half weeklogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *