Mama en zo Zwanger

De liggings-echo, poging twee…

echo, ligging, zwanger, baby, blog, mamablog, liggingsecho, lifestyleblog, La Log
Ik wilde niet zenuwachtig zijn, maar het gebeurde toch. Met klamme handjes zat ik vanmorgen achter het stuur richting het ziekenhuis voor de tweede liggings-echo. Oh, wat ben ik toch een relaxte mama. NOT! Want hoe zou het met onze dwarsligger zijn? De afgelopen twee weken kreeg ik de meest verschrikkelijke verhalen te horen over het draaien van je kindje in je buik. Je blauwe buik werd het dan. Ik vroeg daar niet om he, om die verhalen, maar iedereen leek ineens wel iemand te kennen die dat had meegemaakt. En dat was geen pretje, Wendy. Voegden ze er dan ook nog aan toe. Fijn, thanks.

Ik reageerde dan standaard dat we dat dus niet gingen doen, dat uitwendig draaien. Ik was er van overtuigd dat baby 2.0 goed zou komen te liggen, maar nu met 36 weken zwangerschap werd het wel heel spannend. Noor kwam met 37 weken en 4 dagen dus mama zou het wel fijn vinden als ons tweede exemplaar nu goed zou liggen… Mijn lieve vriendin (ja, die van de Hypnobirthing cursus) verzekerde me dat er meerdere opties zijn voor het draaien van een baby in de buik, zoals acupunctuur, een hypnosessie en een bepaalde voetreflex-massage. Wat ik deed was een blad uit de cursusmap bij het hoofdeinde van ons bed hangen. Daar zie je de perfecte ligging van een baby in de buik voor het indalen en de geboorte dus wat ik deed was visualiseren die hap! En praten tegen mijn baby. En nu?

Nu ligt ze goed!

echo, ligging, zwanger, baby, blog, mamablog, liggingsecho, lifestyleblog, La Log
Jeej!

Wat een fijn gevoel! Ik dacht het al te voelen maar durfde het niet met zekerheid meer te zeggen na de vorige keer… Nu kan mama weer relaxen. En dat vasthouden! En die baby ook. Nog even.

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “De liggings-echo, poging twee…

  1. Oh wat fijn dat ze nu goed ligt. En ik snap helemaal dat je geen draaipoging wilt, ik heb dat gehad en vond het echt niet prettig. Succes met de laatste loodjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *