Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #7

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

Een nieuwe “Zo, die buik!” met goede foto’s van opzij zodat jullie het roerend met mij eens kunnen zijn: de buik is huge! Ik ben nu bijna tweeëndertig weken zwanger, wat gaat het snel!!! Anderhalve week geleden gaf ik mijn laatste lessen op de sportschool. Helaas. In de planning stond om nog iets langer door te gaan maar het ging gewoon niet meer. In één week ging ik ineens zo ontzettend ver terug in wat ik niet meer kon doen dat ik meteen de knoop doorhakte om te stoppen. Het voelde gewoon niet goed om door te gaan, en ja, hallo: tweeëndertig weken! Ik vind het echt heel fijn dat ik zolang door heb kunnen gaan, maar nu is het klaar. Ik sport nog wat voor mezelf als ik puf heb en that’s it. Ik heb het losgelaten: het komt straks allemaal weer wel. Nu eerst genieten van het zwanger zijn. Nog maar even! Ik schakelde manlief in voor de foto’s deze keer, die hij grinnikend nam…

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log
Ja, probeer maar eens serieus te kijken als je zo’n buik met je mee sleept, haha 😉
buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log
Wel super trots op natuurlijk!

Ik vraag me af: zou er een tijdelijke stop op komen of gaan we zo door met die buik totdat baby 2.0 er is? Haha! Ik hou jullie op de hoogte 🙂

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Zo, die buik! #7

  1. Je hebt echt een mooie buik hoor! En knap dat je nog zo lang sportlessen hebt kunnen geven.
    Ik was met 30 weken al blij dat ik boventallig kon gaan werken. Toen werd het zwaar. (gehandicapten zorg en zware fysieke belasting).
    Ben erg benieuwd naar jullie meisje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *