Mama en zo Zwanger

Wat zit er nou in zo’n zwanger box?

zwangerbox, ouders van nu, babybox, gratis, baby, mamablog, lifestyle blog, La Log

Je hebt er vast wel eens van gehoord: de gratis zwanger box. Die moet je als mama to be natuurlijk hebben! Allemaal! Die van Ouders van Nu, Etos, Kruidvat, Baby-Dump en mamaenzo.nl. Want die heb je echt nodig. Toch? Heb je echt iets aan die gratis spullen of is het meuk?

Tijdens mijn eerste zwangerschap vroeg ik overal zo’n gratis box aan want ik was er van overtuigd dat ik ze allemaal nodig had. Nou, dat deed ik nu maar niet. Sommige dingen zijn zeker handig, vooral als je nog helemaal geen baby-uizet hebt of niet precies weet wat je nodig hebt. Vorige week ontving ik de zwanger box van Ouders van Nu en ik laat zien wat er nou eigenlijk allemaal in zit. Vandaag op La Log een unboxing samen met Noor en een linkje naar alle zwanger- en babyboxen die je kunt aanvragen.

zwangerbox, ouders van nu, babybox, gratis, baby, mamablog, lifestyle blog, La Log
Lekker uitpakken samen met mama!

De inhoud
Drie magazines:
Kek mama, Ouders van Nu en een zwangerschapsmagazine van Etos
Diverse reclame foldertjes met een gratis mama-vitamine supplement
Een new-born luier van Pampers
Een tutje van Difrax
Een tube buikbalsem van Etos
Een rompertje maatje 56 en een kortingsbon van C&A
Een flesje alcoholvrije Jillz

zwangerbox, ouders van nu, babybox, gratis, baby, mamablog, lifestyle blog, La Log

 

Dit vind ik nou echt een leuke box! En Noor ook, haha. Ze vindt het geweldig en heel spannend om zo’n doos uit te pakken dus samen hebben we alle spulletjes voor de baby bekeken. Er zitten fijne bruikbare dingen bij zoals het rompertje, de buikbalsem en de magazines zijn heerlijk om straks te lezen in mijn verlof! Maar niet alle boxen zijn zo leuk, hoor. De vorige keer deed ik heel veel moeite voor de Blije Doos en die viel heel erg tegen. Maar wie weet is ie dit jaar wel heel leuk gevuld. Ik zeg: gewoon allemaal uitproberen! Hier een linkje met een overzicht van alle boxen die je als bijna-mama kunt aanvragen, enjoy!

http://www.gratisvoorbabys.nl/babydozen.html

 
lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *