Lifestyle

Onze trouwdag: achter de schermen!

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log

Er was eens… een bruiloft! Dat stond serieus op onze uitnodiging, haha. Vandaag is het alweer zes jaar geleden maar -oh cliché- het lijkt als de dag van gisteren. Wim en ik hebben het er nog vaak over en als we die dag opnieuw mochten doen, zouden we alles precies hetzelfde doen. We waren toen negen jaar bij elkaar en de eerste van onze vrienden, neven, nichten en kennissen die trouwden dus we gingen er compleet blanco in. Benieuwd hoe wij deze dag ingevuld hebben? Neem een kijkje achter de schermen van onze trouwdag, met never-seen-before-foto’s, jawel!

We begonnen de dag super relaxt! Wekenlang was ik stikzenuwachtig maar op 23 april 2010 was ik zen. Gelukkig maar. Mijn moeder hielp me met mijn jurk aandoen. Dat was een heel bijzonder moment want het is haar trouwjurk die ik heb laten vermaken. Hoe hij later weer schoon werd is een verhaal apart trouwens, haha! Wim en ik sliepen de nacht voor onze bruiloft gewoon thuis. Samen. Het had voor ons geen meerwaarde om niet thuis te slapen aangezien onze ouders niet meer in ons ouderlijk huis woonden en heel eerlijk: om zen te zijn heb ik Wim gewoon nodig. Klaar. Haha! Ik neem je mee naar onze dag!

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Met mijn moeder
bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Even showen dat ik als sneakerfreak wel echt “hakken” aan heb!

 

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Met mijn schoonmoeder. Mijn lieve broer was ceremoniemeester en ook al vroeg aanwezig.

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Mijn boeket is gemaakt door mijn liefste tante! Met mijn favoriete bloemen natuurlijk: Gerbera’s!
bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Hoe gaaf: ons vervoer! Geregeld door mijn ouders 🙂

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Rara, waar zijn we…

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Niets is wat het lijkt, haha! Mijn moeder hield mijn omslagdoek omhoog voor de lichtinval.
bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Taart gaat er altijd in 😉
bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Oké, nu weer even serieus, haha!

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log

 

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
HET moment!

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log

bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Op naar de borrel, het diner en daarna het feest!
bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Nu echt taart!
bruiloft, trouwen, trouwdag, huwelijk, blog, lifestyleblog, La Log
Onze openingsdans…

En we leven nog lang en gelukkig. Ja, echt. Dat stond op het kaartje met onze give-aways. De give-aways waren een bruidspaartje als gelukspoppetjes met een kaartje eraan en het gastenboek was een sprookjesachtige wensput waar onze gasten hun wens aan ons in konden doen. En wat hadden we een gaaf feest! Ja, we zouden deze dag echt weer precies hetzelfde doen…

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

3 gedachten over “Onze trouwdag: achter de schermen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *