Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #6

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

Een zwangerschaps-update! Ik ben goed onderweg hoor people: achtentwintig weken maar liefst. Aangekomen (dat ook, ja…) in het laatste trimester dus! De buik maakte de afgelopen week een groeispurt en ik had een aantal o,ja-momentjes…

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

 

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, La Log

Die buik van mij zit volgens een aantal mensen nogal laag. Blijkbaar. Nou hoorde ik dat tijdens mijn eerste zwangerschap ook vaak en die aantal mensen zijn natuurlijk hartstikke kundig *kuch* dus die voorspellen dat ik de veertig weken niet red. Ik houd wijselijk mijn mond. De verloskundige vind het overigens een achtentwintig-weken-buik-volgens-het-boekje dus jeej! Over de verloskundige gesproken: ik moest natuurlijk ook weer op de weegschaal. Och ja. Nou, ik zal het zo zeggen: ik denk dat ik over die dertien kilo van de vorige keer ga. Nice. Toch sport ik nog en geef ik les op de sportschool. Ik heb het nu afgebouwd tot drie uurtjes lesgeven en soms ga ik nog een uurtje voor mezelf trainen en dat gaat gelukkig nog goed! Verder stop ik wel vanallles in mijn mond hoor, dus daar ga je al.

Verder had ik een o,ja-moment toen ik mijn schoenen uit wilde doen (lukte niet) en spotte ik opgezette voetjes door het vocht. Ik was vergeten hoe vervelend dat voelt (o,ja!). Ook toen ik mijn autostoel naar voren deed en met mijn buik tegen het stuur aan zat, maar mijn voeten nog ver van de pedalen waren dacht ik ‘o,jaaa!”. Dat dus. Maar verder gaat het best goed! Ik mag niet te lang staan met mijn lage bloeddruk en merk dat ik met lopen en bepaalde oefeningen last krijg van mijn bekken, maar gelukkig niet zoals bij de eerste keer. Nu is de bekkenpijn echt zo’n laatste trimester-ding. Gewoon omdat het zwaar wordt. Omdat ik zwaar wordt, o,jaaa!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *