Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #4

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, blog, lifestyle blog, La Log
Of er drie in zitten? Nee. Twee dan? Ook niet, maar toch bedankt. Die vraag wordt me iets te vaak gesteld. Meestal semi-grappig bedoeld.
Zo van: weet je wel zeker dat er maar één baby in je buik zit? Is dat normaal bij een buik van tweeëntwintig weken? In mijn vorige zwangerschap niet, maar nu wel! Volgens de verloskundige is dat vaak zo bij een tweede zwangerschap. What happend? Nou, ik groei gewoon vrolijk door. Mijn buik in ieder geval. En volgens mij mijn billen ook maar dat negeer ik. Die zet ik dan ook niet op de foto, haha, maar mijn buik show ik weer hier op de blog!

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, blog, lifestyle blog, La Log
Buikje!

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, blog, lifestyle blog, La Log

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, blog, lifestyle blog, La Log
Er zit er echt maar een in!

Maar de buik groeit goed inderdaad, I know. Ze trapt ook hard trouwens, die kleine. Ze lijkt haar zus wel! Noor kon ook zulke harde kicks uitdelen in mijn buik. Afgelopen donderdag had ik weer controle bij de verloskundige, daar schopte baby 2.0 nog eens genadeloos tegen de doptone aan toen we naar haar hartje luisterde, haha!

Dat was de tweeëntwintig weken-update alweer! Ik ben gewoon al over de helft, wat gaat het snel! Eind deze maand start ik met de cursus hypnobirthing, ik ben erg benieuwd wat dat voor me kan doen. Hebben jullie daar al van gehoord? Ik hou jullie op de hoogte!

 
lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

3 gedachten over “Zo, die buik! #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *