Mama en zo

Dreumesgedrag…

dreumesgedrag. dreumes, mamablog, kind, blog, lifestyleblog, La Log
Iets met een drammende dreumes en “Mama zegt toch: nee!”. Ik schreef er al eerder over toen Noor een klein, drammend dreumesje was. Little did I know. Inmiddels is ze anderhalf en een volleerde drammende dreumes. Soms dan. Want eigenlijk is ze vooral heel lief en leuk. Maar wat zijn nou dingen die je kunt verwachten van een dreumes? Ik pik er vijf uit. Van Surprising Selfies tot schoenen aan doen. Altijd. Overal. Vijf dingen die typisch dreumesgedrag zijn… Of in ieder geval typisch Noor-gedrag dan, haha! Lees en kijk mee!

Gooien!
En het liefst hard en ver. Alles moet op de grond. Ruim jij het maar lekker op mama. Hoe ga ik daar mee om? Herhalen, herhalen, herhalen. En inmiddels gaat het erg goed. Ze gooit niet meer zomaar mijn (breekbare!) decoratie op de vloer, maar vooral haar eigen speelgoed. Ik betrek haar bij het opruimen ervan en maak daar een spelletje van. Werkt prima!

dreumesgedrag. dreumes, mamablog, kind, blog, lifestyleblog, La Log
Alles moet op de grond!

Alles uit de kast halen
Letterlijk. Vooral plastic bakjes zijn favoriet. En eierkoeken. Regelmatig tref ik op een willekeurige plek in huis een zak eierkoeken aan (“koek, koek!” roept ze dan). De poging om die zak open te maken mislukt tot nu toe (gelukkig!) nog, haha.

dreumesgedrag. dreumes, mamablog, kind, blog, lifestyleblog, La Log
Eierkoeken. Where they at?

Buiten? Schoenen aan! Binnen? Schoenen aan!
Noor sleept wat af met haar schattige, rode laarsjes. Ze moeten namelijk aan. Overal. Altijd. En ik vraag me af: waarom?

dreumesgedrag. dreumes, mamablog, kind, blog, lifestyleblog, La Log
Aan. Altijd. Overal.

Verkleden
Ook haar kleren trekt ze uit de kast. Die van mij en Wim trouwens ook maar dat is bijzaak, haha. Vooral haar carnavalsjurkje wil ze graag aan (met de laarsjes!) en de zomerjasjes die in haar kast hangen. Ik vind het alleen maar grappig en we doen dus regelmatig een verkleedpartijtje!

dreumesgedrag. dreumes, mamablog, kind, blog, lifestyleblog, La Log
De jurk heeft ze van oma gehad. Ze is er dolblij mee!

Surprising Selfies maken
Ik vind ze op mijn telefoon, de tablet en soms zelfs op onze camera! Haha, volgens mij doet iedere dreumes dit. Uber grappig.

dreumesgedrag. dreumes, mamablog, kind, blog, lifestyleblog, La Log
Een Surprising Selfie!

Zitten er herkenbare dingen bij? Kom jij ook wel eens een Surprising Selfie tegen? 😉

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Dreumesgedrag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *